One Piece – vom vedea sezonul 2?

One Piece (2023) este unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, seria de actiune, aventura si comedie a fost adaugata pe 31 august pe Netflix si a urcat rapid in topurile celor mai cunoscute seriale, ajungand pe primul loc atat in topul serialelor vizionate pe Netflix cat si in topul celor mai populare seriale de pe IMDb. Tot pe IMDb, la tarile de origine ale serialului sunt mentionate Regatul Unit, Japonia, Africa de Sud si Statele Unite ale Americii, pe cand filmarile au fost efectuate in Cape Town, Africa de Sud.

One Piece este o adaptare cu succes a creatorilor Steven Maeda (cunoscut pentru seriale cunoscute precum Lost, CSI: Miami sau Day Break) si Matt Owens (scenarist al seriilor Luke Cage si Agents of S.H.I.E.L.D.).

Serialul One Piece prezinta o realitate alternativa a Pamantului, una in care se afla in plina desfasurare epoca de aur a piratilor. Piratii cu sange rece stapanesc marile iar cei mai puternici au sansa de a pune mana pe legendara comoara cunoscuta drept One Piece care a fost lasata in urma de cel mai cunosut pirat, Gold Roger.

La ani distanta de moartea lui Gold Roger, un baiat pe nume Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) viseaza sa isi formeze propria echipa, sa gaseasca One Piece si sa devina Regele Piratilor. Dupa ce mananca un fruct straniu care ii ofera abilitatea de a-si face corpul elastic precum cauciucul, el devine foarte puternic si agil.

Atunci cand Luffy ajunge la varsta necesara, el porneste din Foosha Village spre East Blue pentru o noua aventura prin care spera sa devina regele piratilor.

One Piece – vom vedea sezonul 2?

Primul sezon al serialului One Piece are 8 episoade si a obtinut nota 8.5 dintr-un numar impresionant de aproape 45.000 de recenzii in 4 zile de la lansare, devenind rapid unul dintre cele mai cunoscute seriale ale momentului.

In serial putem vedea actorii Iñaki Godoy (Imperfectii – 2022), Emily Rudd (Fear Street: Part Two – 1978 – 2021, Hunters – 2020), Mackenyu (Pacific Rim: Uprising – 2018), Vincent Regan (300 – 2006, Snow White and the Huntsman – 2012, Troy – 2004, Clash of the Titans – 2010), Morgan Davies (Evil Dead Rise – 2023), Aidan Scott (Action point – 2018), Armand Aucamp si altii.

Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca sezonul 2 pentru One Piece insa, avand in vedere succesul inregistrat in primele zile, sunt sanse foarte mari sa vedem cel putin inca un sezon. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.