Operatiunea Buffalo pe Epic Drama
Postul de televiziune Epic Drama va difuza din 17 iunie de la ora 22:00 un nou mini-serial numit Operatiunea Buffalo (2020). Acest serial are 6 episoade iar premiera a fost in Australia, in luna mai a acestui an.

Serialul este o combinatie intre istorie, comedie neagra, aventura si thriller. Operatiunea Buffalo are la baza testele nucleare efectuate de britanici in anii ’50 pe continentul australian. In 1950, americanii faceau teste nucleare in Nevada, insa in anii ’50 mai multe state faceau teste pentru a obtine bomba atomica. Britanicii au efectuat testele in sudul Australiei in Maralinga.

Rezumat serial Operatiunea Buffalo
In Maralinga, armata australiana formeaza o baza militara secreta. Aceasta baza militara este condusa de maiorul Leo Camichale (personaj interpretat de actorul Ewen Leslie). Maiorul Leon este un erou din al Doilea Razboi Mondial si trebuie sa tina secreta activitatea bazei militare pe care o conduce, insa acest lucru este cam greu cand superiorul lui este poreclit Cranky. Aceasta porecla o are generalul Crankford interpretat de actorul James Cromwel.

In baza militara secreta ajunge si doctorita Eva Loyld – George (interpretata de actrita Jessica De Gouw). Eva are functia neoficiala de meteorolog insa in realitate este un spion M16 care incepe sa puna intrebari despre ce se intampla in baza militara. Cu toate ca regiunea Maralinga este cunoscuta ca o zona pustie nelocuibila, in acea zona se vor stabili sa locuiasca si o familie de aborigeni care devin foarte curiosi sa afle ce sunt acei nori care explodeaza din cand in cand in zona.

Serialul Operatiunea Buffalo este realizat de regizorul – scenarist Peter Duncan. Regizorul australian Peter Duncan a fost nominalizat la festivalul Karlovy Vary International Film in 1996 cu filmul Children of the Revolution.

Operatiunea Buffalo pe Epic Drama
Pe IMDb, serialul Operatiunea Buffalo a obtinut nota 6,6. In acest serial mai joaca actori precum: Tomi Martin, Alan Dukes, Sam Parsonson si altii.

Postul de televiziune Epic Drama difuzeaza seriale de epoca destul de interesante, printre aceste seriale vom enumera: Cazurile lui Miss Fisher, Detectivul Murdoch, Printesa Albastra, Poldark si altele.

Epic Drama este detinut de compania Viasat, companie care detine si alte posturi precum Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History sau TV 1000. Posturile Viasat sunt prezente in grilele operatorilor Vodafone, Digi, Orange sau Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.