Juno / Hugo – filme TV1000
Postul de televiziune TV1000 a pregatit o serie de filme interesante ce vor fi difuzate in luna decembrie.

Juno (2007) – 10 decembrie, ora 19:55 si 11 decembrie ora 13:20. Juno MacGuff (Elliot Page) este o adolescenta de 16 ani, desteapta, care ramane insarcinata dupa o mica aventura cu cel mai bun prieten al sau, Paulie Bleeker (Michael Cera).

Dupa ce isi revine din soc, Juno decide sa pastreze copilul si sa il dea spre adoptie. Filmul Juno a primit 4 nominalizari la Oscar. Are durata de o ora si 36 minute, pe IMDb a primit nota 7,5.

Sahara (2005) – 11 decembrie, ora 15:20. Exploratorul Dirk Pitt (Matthew McConaughey) gaseste o moneda legendara si pleaca alaturi de prietenul sau, Al Giordino (Steven Zahn), intr-o calatorie prin Africa de Vest pentru a cauta si restul monedelor care se presupun a fi pe un vas scufundat,considerat de localnici blestemat si numit de ei Vasul Mortii.
Filmul Sahara are durata de 2 ore si 4 minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Finding Neverland / In cautarea taramului de nicaieri (2004) – 18 decembrie, ora 13:25. In 1903 in Londra, dramaturgul James Barrie (Johnny Depp) pune in scena o piesa de teatru. Aceasta piesa nu are mare succes iar impresarul ii cere sa scrie rapid o noua nuvela pentru a o pune pe scena.

Intr-o zi. in timp ce isi plimba cainele, James o intalneste pe vaduva Sylvia Llewelyn (Kate Winslet) si familia sa compusa din doi copii. Timpul petrecut cu familia vaduvei il inspira pe James sa scrie nuvela In cautarea taramului de nicaieri, o poveste despre un copil care refuza sa se maturizeze si traieste intr-o lume cu zane.
Filmul are durata de o ora si 46 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

The Brothers Grimm / Fratii Grimm (2005) – sambata, 24 decembrie, ora 14:40. Fratii Will (Matt Damon) si Jacob Grimm (Heath Ledger) calatoresc prin tara si se lauda ca ei pot omori monstri si demoni.

Intr-o zi, fratii Grim ajung in orasul Marbaden iar seriful locului ii roaga pe cei doi calatori sa verifice de ce dispar fetele tinere. Filmul Fratii Grim are durata de o ora si 58 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Juno / Hugo – filme TV1000

Hugo (2011) – 25 decembrie, ora 11:45. Hugo Cabret (Asa Butterfierd) este un tanar de 12 ani care este orfan si traieste in gara din Paris. De la tatal sau, Hugo mosteneste o papusa nefunctionala cu un creion in mana. Pentru a o face sa functioneze, Hugo trebuie sa gaseasca o cheie magica. Filmul Hugo are durata de doua ore si 6 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

New Year’s Eve / De Anul Nou (2011) – 31 decembrie, ora 22. Filmul De Anul Nou spune povestea unor oameni carora li se schimba radical viata in ziua de Anul Nou. Chiar daca unele personaje nu suporta aceasta zi, destinul le pregateste ceva neasteptat.

Filmul De Anul Nou trebuia sa fie o continuare a proiectului Ziua Indragostitilor insa pana la urma s-a lansat ca un proiect separat. Filmul are durata de o ora si 58 de minute iar pe IMDb a primit nota 5,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.