Optiunea Cinema – gratuita o luna la Focus Sat
Focus Sat ofera promotional o luna gratuita pentru optiunea Cinema clientilor care au aceasta optiune activata neintrerupt timp de 12 luni, conform unei postari lasate pe pagina Facebook de reprezentantii Focus Sat.

Extraoptiunea Cinema costa 16 lei pe luna si include urmatoarele programe premium de filme: HBO SD/HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax si Cinemax 2. De asemenea, de la sfarsitul lunii septembrie 2020, Focus Sat ofera si HBO GO inclus in optiunea Cinema. Astfel, daca suntem interesati de activarea platformei online HBO GO, este avantajos sa optam pentru optiunea Cinema. Separat, abonamentul HBO GO facut direct la HBO costa 3.99 euro pe luna.

In reteaua Focus Sat este obligatoriu sa avem pachetul de baza Familia activ, indiferent de optiunea pe care o dorim activa. Pretul pachetului de baza este 37 de lei sau 35 de lei daca activam online.

Optiunea Cinema – gratuita o luna la Focus Sat

HBO GO este una dintre cele mai mari platforme de tip TV Everywhere iar in Romania va fi inlocuita anul acesta sau anul urmator cu HBO Max, o alta platforma online detinuta de HBO. Serviciul HBO GO se poate testa gratuit timp de 7 zile printr-un cont activat direct pe site-ul hbogo.ro.

HBO GO ofera peste 4000 de episoade si sute de filme, reprezentand peste 7000 de ore de continut premium. Acest serviciu se poate activa si utiliza pe aproape orice dispozitiv (PC, smartphone, tableta sau smart TV). Se poate utiliza pe maxim 5 dispozitive si este posibil sa utilizam HBO GO pe maxim doua dispozitive in acelasi timp.

Printre cele mai noi seriale adaugate de HBO GO enumeram 30 de arginti, Insotitoarea de zbor, Bani negri (pentru zile albe), De la inceput, O balerina la Paris, Lumea financiara, Scandalul, Taramul nimanui, Tinta politica, Patria, Trigonometrie, Crescuti de lupi, Des, Lovecraft Country, Concursul, Perry Mason, Love Life si multe altele.

Voi ce parere aveti despre optiunea Cinema si oferta Focus Sat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.