Pret si conditii abonamente Orange Home Net 4G
Pe langa serviciul de internet fix prin fibra optica si datele mobile oferite cu abonamentele de telefonie mobila, Orange Romania ofera si abonamente de internet fix prin reteaua de telefonie mobila.

Cu abonamentele Home Net 4G ai inclus un router Huawei B311-221 Flybox 4G Alb, destinat special pentru locatii fixe, cu acest router avem urmatoarele viteze:
-download pana la 150 Mbps
-upload pana la 50 Mbps

Reteaua wireless suporta pana la 32 de aparate conectate simultan. Daca avem probleme cu semnalul in zona unde dorim sa instalam acest serviciu atunci Orange va instala o antena externa care va imbunatati semnalul.

Home Net 4G include 2 tipuri de abonamente:
Home Net 4G 12 8 Euro

 • trafic de internet fix 80 100GB inclusi in abonament; dupa consumarea traficului inclus in abonament vitezele vor scadea dupa cum urmeaza: 256 Kbps pentru download si 128Kbps pentru upload; acest lucru inseamna ca dupa terminarea traficului inclus in abonament vom avea probleme in a viziona filme sau pentru streaming online, navigarea va fi de asemenea foarte greoaie)
 • viteze de 4G+
 • Happy Night inclus (netul inclus in abonament nu va fi consumat intre orele 00:00 – 07:00, in acest interval putem naviga pe internet fara restrictii de trafic)
 • Orange Cloud 10 GB (Orange Cloud este un serviciu oferit de Orange unde putem pastra poze, videoclipuri, filme si seriale inregistrate de noi si le putem viziona sau distribui cand dorim)
 • Cost Control inclus

Home Net 4G 16 10 Euro

 • trafic de internet inclus in abonament 200 GB + 80 GB bonus
 • viteze 4G+
 • Happy Night inclus
 • Orange Cloud 25GB
 • Cost control inclus

Pe langa beneficile prezentate mai sus, abonatii Home Net 4G pot viziona posturi tv in Orange TV Go si au inclus accesul la Movie Go. Viteza maxima estimata 3G+/4G+ este de 355,6/38,04 Mbps download si 47,5/5,04 Mbps pentru upload.

Router-ul este usor de instalat, urmand acesti pasi:

 • Introducem cartela SIM in router (dar inainte sa facem acest lucru Orange ne recomanda sa introducem cartela SIM intr-un telefon si sa dezactivam codul PIN al cartelei sau putem dezactiva acel cod PIN si dupa ce introducem cartela in router prin interfata de conectare accesibila la adresa 192.168.1.1
 • Dupa ce introducem cartela in dispozitiv, conectam routerul la priza
 • Conectam calculatorul/laptopul la router prin cablu USB sau prin WiFi.

Pret si conditii abonamente Orange Home Net 4G

Traficul de internet se poate folosi doar la adresa mentionata in contract, conform celor de la Orange iar traficul neconsumat nu se reporteaza. Daca dorim sa avem un trafic mai mare de internet decat cel inclus in abonament atunci putem plati in plus o optiune lunara cu trafic suplimentar de 20 GB, costul acestei optiuni fiind 3 Euro pe luna.

Perioada minima contractuala este de 12 sau 24 luni. iar routerul se plateste in functie de perioada contractuala pentru care optam. Serviciul se activeaza in 4 zile de la semnarea contractului iar echipamentul se poate folosi doar in reteaua Orange Romania. Bonusul de 80GB care se ofera la abonamentul de 16 Euro se aplica doar pentru un contract de 24 de luni. Daca optam pentru contract pe 12 luni atunci la abonamentul de 16 euro vom pierde acest bonus de 80GB si vom ramane doar cu 160 GB.

Orange poate solicita clientului un fond de garantie sau un avans pentru risc financiar, de asemenea pot fi solicitate clientului documente (actul de identitate si situatia financiara corespunzatoare a clientului).

Oferta prezentata mai sus a fost actualizata ultima data pe: 10.09.2020;

Update 10.09.2020: Orange a redus preturile abonamentelor de internet fix prin reteaua 4G, fiind disponibile in prezent abonamente de 8 respectiv 10 euro; de asemenea, traficul inclus a fost marit la 100, respectiv 200GB pe luna; Nu mai este valabil bonusul de 80GB insa se ofera trafic 4G nelimitat ca bonus pentru abonamentele Home Net 4G 10 activat pana pe 31 octombrie 2020;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

 1. Orange a redus preturile abonamentelor de internet fix prin reteaua 4G, fiind disponibile in prezent abonamente de 8 respectiv 10 euro; de asemenea, traficul inclus a fost marit la 100, respectiv 200GB pe luna; Nu mai este valabil bonusul de 80GB insa se ofera trafic 4G nelimitat ca bonus pentru abonamentele Home Net 4G 10 activat pana pe 31 octombrie 2020;

 2. Bună ziua!
  Pe site-ul Orange , scrie că dacă luăm /avem alte servicii de la Orange , primim o reducere la acest tip de Internet .
  Dacă am televiziune prin satelit , cât mi s-ar face reducere la HOME NET 4G 12 ?