TVR 1 – program de Craciun 2022
Postul de televiziune TVR 1 a pregatit emisiuni speciale si filme interesante ce vor fi difuzate pe 24 si 25 decembrie. In acest material vom detalia aceste productii.

Vedeta familiei – 24, 25, 31 decembrie, ora 10. In aceste editii speciale, telespectatorii vor asculta melodii ale Vioricai Macovei, care se va alatura juriului pe 24 decembrie, dar si melodii ale Elenei Gheorghe. Pe 24 decembrie ne vom reaminti obicieiurile romanilor de sarbatori. Emisiunea Vedeta Familiei va fi difuzata si pe 25 decembrie, de la ora 14:30.

Tezaur Folcloric – 24 si 25 decembrie, de la ora 13. Cea mai longeviva emisiune de folclor (40 de ani), ne va prezenta emisiuni speciale in care telespectatorii vor asculta colinde interpretate de copii si melodii de muzica populara interpretate de cei mai indragiti artisti de muzica populara, cum ar fi: Ionut Dolanescu, Dumitru Dobrican si altii.

Izolati in Romania – 24 decembrie, ora 16:30. Aceasta emisiune vine cu noi editii cu si despre oameni care traiesc izolati in muntii Romaniei.

Bucuria Credintei – 24 decembrie, ora 17. Jurnalistul Andrei Victor Dochia va vorbi despre sarbatoarea Nasterii Domnului, simbolul locului Nasterii Mantuitorului (pestera), Betleemul de astazi si alte subiecte crestine cu preotii Costantin Necula si Francisc Dobos. Cei doi preoti fac parte din biserici diferite, ortodoxa si romano-catolica.

Universul Credintei – Editie Speciala, 25 decembrie, ora 8:30. Victor Dochia si parintele Necula au filmat la fostul penitenciar din Ramnicul Sarat si vor discuta despre martiri si sfinti.

Exclusiv in Romania – 25 decembrie, ora 16. Realizatorii emisiunii Exclusiv in Romania ne invita sa petrecem Craciunul intr-un loc de poveste numit Porumbacu de Sus, acolo exista un castel de lut ce ne aminteste de zane, pitici si personaje de poveste. Cristi Tabara ne invita si pe muntii Fagaras pe Cararea Zmeilor, dincolo de Cabana Negoiu.

Dosar Romania – 25 decembrie, ora 17. Razvan Butaru il are invitat pe preotul Ciprian Mega, regizorul filmului Glasul care striga-n pustie, o poveste despre parintele Calciu Dumitreasa.

O Data-n viata! – 25 decembrie, ora 20:45. In aceasta editie ii vom vedea pe Nicolae Furdui Iancu, Viorica de la Clejani, Matilda Pascal Cojocarita, Costantin Enceanu si Ion Paladi care vor canta duete cu tineri solisti din zonele lor. Vedetele vor demonstra ca pot canta si alte genuri muzicale in duet.

TVR 1 – program de Craciun 2022

TVR 1 a pregatit in perioada 24-25 decembrie si filme artistice relaxante pentru intreaga familie.
Un Craciun in Angel Falls (2017) – 24 decembrie, ora 18. Un inger pe nume Gabriel coboara in orasul Angel Falls pentru a readuce locuitorilor bucuria Craciunului. Filmul Un Craciun in Angel Falls are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Cel mai dulce Craciun (2020) – 24 decembrie, ora 22:45. In acest film vom vedea cum magia Craciunului ii va uni pe proprietara unei brutarii si un barbat chipes cu o voce superba, care se intalnesc in preajma Craciunului. Filmul Cel mai dulce Craciun are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Craciun la Magazin (2018) – 25 decembrie, ora 07. Noelle (Candance Cameron Bure) ramane blocata in magazin din greseala de Craciun. Noelle este vizitata de ingerul sau pazitor si va face o calatorie prin Craciunurile trecute si viitoare pentru ca ea sa invete din greseli. Craciun la Magazin are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a primit nota 6,6.

Hibernatus (1969) – 25 decembrie, ora 18. Aceasta este o comedie spumoasa in care il vom vedea pe Luis de Funes. Filmul are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a primit nota 6,6.

Nunta de Craciun (2018) – 25 decembrie, ora 23:45. Miranda (Erin Krakow) doreste sa isi gaseasca tatal biologic si pleaca in cautarea lui. Dupa multe cautari, Miranda nu numai ca isi gaseste tatal insa isi va gasi si iubirea vietii cu care se va casatori de Craciun. Nunta de Craciun are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU