Top 3 aplicatii de care nu te poti lipsi. In articolul trecut v-am prezentat trei aplicatii pentru utilizatorii de Android. Tot in acel articol am mentionat si faptul ca intreg articolul o sa fie impartit in cinci parti. Toate partile includ cate trei aplicatii. Gasiti „Top 3 cele mai folositoare aplicatii aici” Aici aveti partea a patra a articolului.

Solid Explorer

Navigarea prin fisiere este ceea ce toata lumea face in mod inevitabil inevitabil, asa ca, la fel de bine ar putea face acest lucru cu un browser de fisiere fantastic. Solid Explorer este cea mai buna aplicatie din categoria „Explorator pentru fisiere”.

Dispune de Material Design, asistenta de arhivare, asistenta pentru cele mai populare servicii cloud si chiar alte elemente de alimentare mai puternice precum FTP, SFPT, WebDav si SMB / CIFS. Arata grozav, este incredibil de stabil si funcționeaza bine.

Are un trial de 14 zile gratuite, iar preul este de 2,99 USD la sfarsitul acestuia. Acesta este, de departe, cel mai bun manager de fisiere de pe Android, pentru majoritatea oamenilor.

SwiftKey

Tastatura SwiftKey este una dintre cele mai puternice si personalizabile tastaturi disponibile. A intrat pe piață acum cativa ani cu un motor predictiv, spre deosebire de orice alt tastatura, iar aplicatia a crescut foarte mult de-a lungul anilor.

Este gratuita si puteti cumpara teme pentru ea, daca doriți. Alte caracteristici includ un rand dedicat numerelor, SwiftKey Flow, care permite tastarea gesturilor, asistenta lingvistica multipla, sincronizarea cu mai multe dispozitive a bibliotecii si multe altele.

Este adevarat ca Microsoft detine acum SwiftKey, dar pana acum nu au reusit sa-i incurce pe cei de la Google. Gboard, aplicatia pentru tastatura de la Google, este de asemenea exceptional de buna si este un competitor pentru SwiftKey.

Tasker si IFTTT – Top 3 aplicatii de care nu te poti lipsi. 

Tasker este o aplicatie glorioass daca ai rabdare sa inveti cum sa o folosesti. Ceea ce face, este sa le permita utilizatorilor sa creeze comenzi personalizate si apoi sa le foloseasca in diverse locuri. Exista multe aplicatii care au suport pentru Tasker si puteti folosi aplicatia chiar si pentru a crea comenzi foarte complexe pentru etichetele NFC.

Este dificil sa explici cu adevarat ce poate face aceasta aplicatie, deoarece poate face atat de multe lucruri. Intre aplicatiile acceptate, va adauga un plus si volumul mare de lucruri pe care le puteti face, nu exista multe aplicatii la fel de utile ca aceasta.

IFTTT este o alta aplicatie de automatizare excelenta. In unele cazuri, poate fi chiar mai buna decat Tasker, datorita simplitatii sale si a gamei largi de utilizari.

Speram ca aceste aplicatii va sunt de ajutor. Partea a-5-a a acestui articol vine foarte curand.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. […] si faptul ca intregul articol o sa fie impartit in cinci parti. (Ultima parte o gasiti aici:Top 3 aplicatii de care nu te poti lipsi. Toate partile includ cate trei aplicatii. Aici aveti ultima parte a […]