Orange a introdus Columna TV, TV Sud Est si JOB TV in grilele regionale.
Operatorul de cablu Orange Romania Communications (fostul Telekom) a introdus in grila  IPTV si digitala posturile locale si regionale: Columna TV, TV Sud Est (TVSE) si Job TV.  Posturile introduse se regasesc pe urmatoarele pozitii:

  • JOB TV – pozitia 801;
  • Columna TV – pozitia 803;
  • TV SUD EST – pozitia 802.

Postul de televiziune Columna TV are licenta regionala si apartine companiei Columna Film Studio din Targoviste. Columna TV se poate receptiona in judetele: Bucuresti, Ilfov Dambovita, Prahova, Arges, Giurgiu, Calarasi si Ialomita. Licenta este generalista, iar pe acest post putem urmari emisiuni de divertisment, educatie, cultura si religie.

Iata cateva emisiuni ce pot fi urmarite pe Columna TV: Punctul pe I, Sport Show, Clubul Victoriosilor, Aventura TV si altele.

JOB TV este detinut de compania JOB TV SRL. Licenta postului este o licenta locala ce acopera doar judetul Ilfov si Bucuresti.  JOB TV este singurul post de televiziune despre recrutare si locuri de munca din Romania si Europa. Pe JOB TV putem urmari emisiunile: Creatori de destine, Job News, Banii muncesc si altele. Televiziunea JOB TV se intituleaza si Televiziunea care iti da de lucru.

TVSE este un post detinut de compania TV Sat Media Group. TVSE are licenta generalista si regionala iar acoperirea este pentru judetele: Buzau, Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea si Vrancea. Pe TVSE se pot urmari emisiunile: Jurnal TV Sat, News Express, Prahova Economica, Medicina pentru toti, Club Cinema si multe alte emisiuni.

TV Sat Media Group mai detine si alte televiziuni cu licenta nationala printre care amintim Moldova TV si Exploris TV, posturi ce se afla in lista must carry, adica obligatorii de retransmis de catre cablisti.

Ultimele canale TV care au intrat in grila IPTV si grila de cablu digital a companiei Orange Communications (fostul Telekom) au fost: Atomic TV, Moldova TV, News Romania si Party Mix HD. Aceste posturi fac parte din lista must carry 2022 si au intrat in grila Orange in luna februarie a acestui an.

Orange Romania Communications ofera clientilor sai o gama variata de servicii cum ar fi: telefonie fixa, telefonie Mobila, internet fix si mobil, cablu TV, IPTV si DTH.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII