Orange lanseaza reteaua 5G in Romania

Orange lanseaza reteaua 5G in Romania – Compania Orange lanseaza serviciile mobile in reteaua 5G in Romania, fiind de asemenea primele servicii 5G lansate de Orange in Europa. Serviciile 5G vor fi disponibile in prima faza in orasele Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Orange lanseaza reteaua 5G prin intermediul careia vom putea beneficia de viteze de pana la 1.2 Gbps, primele teste fiind efectuate in luna iunie 2017. Pentru a putea beneficia de reteaua Orange 5G este necesar sa avem un telefon compatibil 5G. Nu este nevoie sa facem operatiuni suplimentare pentru cartela Orange.

Serviciile Orange 5G sunt disponibile prin abonamentul Orange Me Start 25 (pret 25 euro pe luna), beneficiile abonamentului fiind:

-minute si SMS-uri nelimitate national si in roaming in SEE;
-600 minute internationale;
-Orange TV GO – acces la 93 canale romanesti si internationale, Movie GO Unlimited inclus;
-40 GB trafic de date national din care 9.33 GB trafic de date in roaming in tarile SEE;
-bonus net nelimitat;

Alaturi de abonamentul Orange Me Start 25, putem avea urmatoarele beneficii in reteaua Orange:

  • Samsung Galaxy S10 5G la 47 euro pe luna;
  • Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE la 14 euro pe luna;
  • Deezer – acces gratuit timp de 2 ani, ulterior abonamentul costa 1 euro pe luna; Activarea se face trimitand SMS cu textul MELODIE la numarul 321;
  • Number Share – serviciul number share permite utilizarea unui singur numar de telefon atat pe smartphone cat si pe smartwatch-ul asociat; serviciul number share este gratuit timp de 2 ani, ulterior costa 2 euro pe luna; aceasta optiune se poate utiliza pentru conectarea smartwatch-ului Samsung Galaxy Watch Active 2 4G la anumite modele de telefoane Samsung;

Orange lanseaza serviciile in reteaua 5G dupa retelele Digi si Vodafone. Orange este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, fiind considerat operatorul cu cele mai bune servicii mobile din Romania (telefonie mobila si internet mobil). Telekom ramane singurul operator principal din tara care inca nu a lansat reteaua 5G, acest lucru putand fi cauzat si de dorinta acestora de a vinde operatiunile din Romania.

In reteaua Orange putem beneficia de servicii mobile in retelele 5G, 4G+, 4G, 3G si 2G. Voi ati testat serviciile 5G in reteaua Orange? Daca da, ce parere aveti si ce viteza ati obtinut in urma unui test de viteza?

Update 29.01.2020: Reteaua Orange 5G este disponibila de astazi si in Brasov;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU