Orange: pachet internet 1.8Gbps si router wifi 6
Operatorul Orange Romania a anuntat astazi ca incepand din 28 martie se incheie procesul de tranzitie catre brandul Orange a operatorului de servicii fixe Orange Romania Communications.

Vom detalia in acest material ce va aduce nou pentru abonatii celor 2 companii acest lucru. Orange Business Service. Clientii acestui serviciu vor avea acces la un portofoliu de solutii smart city, cloud si securitate. Vor putea accesa una dintre cele mai bune si extinse infrastructuri fixe si mobile din Romania.

Oferta de servicii fix-mobil cu fibra la viteza de pana la 1,8 Gbps la nivel national. Din 28 martie, clientii fix-mobil vor beneficia de un pachet Fibra 2000 cu viteza de pana la 1,8 Gbps si router wifi 6 inclus.

Servicii mobile in reteaua numarul 1 Orange si TV cu un continut variat ce va cuprinde noi canale de sport (Orange Sport) si optiunea HBO si HBO Max inclusa un an. Pentru clientii existenti ai uneia dintre cele 2 companii, pachetele TV sau servicii mobile pornesc de la 8 Euro (probabil reteaua proprie Orange si nu reteaua Orange Communications, fosta Telekom), nu se specifica exact.

Clientii Orange si Orange Romania Communications cu o vechime in retea de minim un an primesc reduceri pana la 10 Euro la achizitionarea unui dispozitiv. Clientii Orange care vor achizitiona un pachet de servicii fix-mobile vor putea cumpara un TV Samsung Smart de 108 cm la pretul promotional de 129 Euro cu discount maxim de loialitate.

Orange: pachet internet 1.8Gbps si router wifi 6

Clientii noi care achizitioneaza un pachet de internet fibra si TV vor plati de la 10 Euro pachetul (acesta este pretul minim al pachetului insa poate costa mai mult in functie de pachetul de internet si TV dorit). Pentru clientii noi care doresc pachete de servicii fibra tv-mobil, pretul pachetului pleaca de la 16 Euro (pretul minim, poate fi mai mare in functie de ce abonamente mobile sau pachete TV doriti sa achizitionati).

Abonatii Orange si Orange Romania Communications vor primi gratuit timp de o luna internet in reteaua 5G. Oferta completa de servicii fix-mobile Orange si Orange Romania Communications va fi disponibila din 28 martie sub denumirea de Orange Love.

Companiile Orange si Orange Romania Communications vor oferi in curand abonatilor noi canale de sport: Orange Sport 1, 2, 3 si 4. Abonatii vor putea urmari pe smart TV, telefon si tableta cele mai importante competitii sportive: UCL, Liga 1, Liga a 2-a, Cupa Romaniei la fotbal, La Liga, Seria A, NBA, Handbal, Rugby si Formula 1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

 1. Am citit zilele trecute pe Ziarul Financiar faptul ca Orange Romania ar fi cerut grecilor de la OTE o reducere cu 24 milioane euro a sumei plătite pentru achiziţia Telekom Fix.

  Portocala ar transmis cererea pe data de 24 decembrie 2021 şi inca asteapta un raspuns de la din Grecia. Din informatiile aparute in presa de business contractul de vanzare / cumparare prevede aceasta posibilitate, de ajustare a preţului final.

  Dupa ce portocala a avut acces detaliat la infrastructuta Telekom Fix, si-au dat si astia seama ca au cumparat o mare retea de cupru si aluminiu care, in multe locuri, era scoasa pe taraba si market-ata de Telekom ca fiind fibra optica.

  Spre exemplu: La adresa din buletin, pana la achiztia Telekom Fix de catre Orange, atat pe orange.ro cat si telekom.ro in sectiunea verifica acoperire aparea diponibila fibra optica. In realitatea NU exista fibra optica, ci doar un VDSL din aluminiu.

  Dupa tranzactia Orange – Telekom Fix, pe orange.ro, la aceeasi adresa de buletin apare disponibil doar 4G in combinatie cu diferite pachete DTH.

 2. Am vândut că în multe locații apare că nu este acoperire decât cu net 4g și tv satelit, iar dacă îți caută mai în detaliu, găsesc de fapt că este fibră.
  Foarte multe locații au la mine în oraș, dar pe site apar că nu au. Plus că sunt județe întregi unde au băgat și se bagă fibrâ la greu. Cred că Miticii ( Digey) o să aibă o mare problemă cât de curând. Nu mai zic că se instalează cu 2 euro ( tv și net) la greu.

  • De fapt acele retele pe care le gasiti sunt retelele Telekom. Da aveti dreptate Orange va fi singurul concurent pentru Digi pentru ca , chiar isi dau silinta sa se extinda.

 3. Sanchi. Va mai curge multa apa pe Dambovita pana ce Orange va veni cu fibra in locul celor care inca mai sunt acum pe adsl/vdsl sarma comunista! Deci, pt. aia nu se va schimba nimic, doar numele, serviciile si vitezele vor ramane aceleasi…In primul rand ca ei n-au fost in stare sa arate pe site acoperirea ca lumea, atunci cand introduci adresa, arata la toti acoperire doar cu 4G+pachet de satelit…Piata e suprasaturata, au venit mult prea tarziu in piata, cine a vrut sa s emute la ei s-a mutat, acum batalia va fi sa pastreze cat mai multi din aia preluati de la vechiul Telekom fix.

  • Salutare ,
   Vreau sa-ti comunic ca bati campii cu voiosie .
   Nu mai comenta pe linga subiect .
   Esti frustrat si nu sti cum sa te dai interesant .

   • Alex cam are dreptate în ceea ce zice. Orange va suporta, mult timp, greaua moștenire preluată de la Telekom. La internet fix și televiziune (mai puțin pe mobil, unde sunt de mulți ani abonat în rețeaua Orange), nu pot avea semnal 5G (deci, Wi-Fi6 la router de tip 802.11.ax în banda de 5GHz, dacă aș face upgrade, având doar banda de 2,4GHz, cum o am de la Telekom, pe router ZTE de tip 802.11.n, numai) și nici programe 4K la TV (cum au iNES sau Digi), pentru că nu există (și nici nu se va implementa prea curând) infrastructura fibrei optice stradale (eu locuiesc în zona centrală a Bacăului, de exemplu). De asemenea, atât pe laptop-uri, cât și pe mobil (toate 3 au placă de rețea Wi-Fi de tip .ax 160GHz, deci, suportă o viteză de download de până la 2,5-3,1 GHz/s), vitezele de download/upload, în mai toate zonele din Bacău, indiferent de fusul orar și aglomerarea lățimii de bandă a utilizatorilor (cu excepția locației Orange Shop), sunt de tot râsul (sub 100 Mb/s, la amândouă), deci, undeva, între 3G+ și 4G, numai. Ce să mai discutăm ? Operatorii sunt precum politicienii: multe promisiuni și destulă minciună (sau, neputință).