Aplicația Gmail a primit un nou update.

Recent Google a publicat o aplicație de mail ce are ca scop schimbarea totală a interfeței și îmbunătățirea serviciilor de poștă electronică. Aplicația se numește inbox și se poate folosi atât pe telefoane și tablete cât și în browser. Din păcate, pentru a avea acces la serviciile acestei aplicații este nevoie de o invitație trimisă de Google sau de cineva care folosește deja Inbox.

Nu a trecut mult timp de la publicarea aplicației inbox și aplicația Gmail a primit un update mare, ce a venit cu modificări importante. În gmail se găsesc câteva dintre funcțiile care se găsesc și în inbox iar ceea ce este notabil este faptul că datele, categoriile, etichetele sau folderele se sincronizează automat între cele două aplicații.

Ceea ce este cel mai interesant este că în noul Gmail poți adăuga mai multe conturi. Nu este specificat dacă vor fi conturi de Gmail sau orice cont de mail creat (astfel s-ar transforma într-un client de mail pentru telefon).

aplicatia gmail a primit update

Gmail (atât aplicația cât și pagina web) este un serviciu de mail bine pus la punct. Datorită banilor investiți de Google numai în acest serviciu, Gmail este la momentul actual pe primul loc în clasamentul serviciilor de mail. Google a mai publicat recent și o aplicație „Calendar” care se va sincroniza cu „Inbox”. Astfel, giganta companie intenționează să transforme dispozitivele personale în dispozitive care „să le facă pe toate”.

Așa cum spuneam într-un articol recent, Inbox știe să gestioneze mesajele automat după gradul de importanță. În plus, mailurile enervante cu oferte ce au ca scop spam-ul vor intra automat în folderul „Oferte”. Astfel, putem citi aceste mailuri când suntem interesați de ceva anume.

Din fericire, reprezentanții Google au declarat că surprizele de acest gen vor continua să apară și pe viitor. Astfel, s-ar putea ca în telefoanele noastre să deținem numai aplicații marca Google. Este posibil ca în viitorul apropiat Google să renunțe la Gmail, serviciul de mail numindu-se Inbox.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII