Orange si The Walt Disney Company anunta un nou acord
Compania Walt Disney anunta ca a incheiat un nou acord cu companiile de telecomunicatii Orange Romania, Orange Romania Communications si NextGen. Astfel, prin acest nou acord, abonatii celor 3 companii se vor bucura in continuare de continutul canalelor detinute de Walt Disney.

Walt Disney detine in Romania canalele Disney Channel, Disney Junior, National Geographic, National Geographic Wild si Nat Geo People, aceste canale vor ramane in grilele de baza ale celor 3 companii. Singurul post care este administrat de Walt Disney si nu se afla in grilele celor 3 operatori este Baby TV.

Noul acord a fost semnat pe mai multi ani. Reprezentantul Walt Disney Company, Marlena Pasowiki, Affiliate Sales Director CE&CIS a declarat printre altele: „Este una dintre principalele prioritati ale Disney in Europa Centrala si de Est sa prezinte publicului continut de calitate prin intermediul canalelor sale TV. Suntem determinati sa mentinem colaborarea noastra de succes cu operatorii si sa oferim telespectatorilor divertisment de cea mai buna calitate. Acest nou acord este o dovada importanta a cooperarii noastre cu Orange Group Romania si o confirmare a faptului ca telespectatorii apreciaza  programele noastre.”

Reprezentantul Orange Romania, Antonie Drevon, Chief  Marketing Officer a declarat urmatoarele: „Orange intelege cat de important este pentru clientii sai accesul la o retea mobila si de fibra optica de top la servicii cu valoare adaugata si la divertisment captivant pentru intreaga familie. Reinnoirea parteneriatului cu Walt Disney demonstreaza angajamentul de a ne mentine clientii multumiti, garantandu-le accesul la continut premium si la o gama variata de experiente de divertisment.”

Orange si The Walt Disney Company anunta un nou acord

Disney Channel este un post ce se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani. Disney Junior difuzeaza desene animate ce se adreseaza prescolarilor. National Geographic are licenta tematica – documentare si difuzeaza o gama variata de documentare din domeniile stiinta, aventura si explorare. National Geographic Wild are licenta tematica – documentare, difuzand productii despre lumea animalelor salbatice.

Operarorii Orange Romania, Orange Romania Communications si NextGen ofera abonatilor o gama variata de servicii, cum ar fi televiziune prin cablu, televiziune prin satelit si iptv, internet fix si internet mobil, telefonie fixa si mobila de inalta calitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU