Copacul magic si Destine furate – seriale poloneze
TVR 1 va difuza in curand un serial polonez de aventura si fantezie numit Copacul magic (Magiczne drzewo – 2004), regizat de Andrzej Maleszka si realizat dupa cele 13 nuvele publicate de acelasi Andrzej Maleszka.

Rezumat serial Copacul magic
Actiunea se petrece in Polonia unde un stejar urias magic a fost taiat. Din el au fost create foarte multe obiecte care au ajuns in posesia anumitor persoane, vietile lor fiind schimbate din acel moment.

In serial vom vedea actorii Krzysztof Gosztyla, Filip Fabis, Maciej Wierzbicki, Adam Szczególa, Maja Tomawska, Michal Piela si altii.

Copacul magic va fi difuzat pe TVR 1 de luni pana vineri de la ora 12:00, din 25 aprilie 2022. Pe 25 si 26 vor fi difuzate cate doua episoade de la ora 12:00 iar din 27 aprilie va fi difuzat un singur episode de la ora 12:30. A castigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial pentru copii iar pe IMDb are nota 6.5 din 54 de recenzii.
In 2009 a fost lansat si filmul cu acelasi nume si cu aceiasi actori protagonisti.

Copacul magic si Destine furate – seriale poloneze

Destine furate (Hold tight / Zachowaj spokój) este un serial polonez tip thriller ce va fi disponibil in curand pe Netflix.

Actiunea se petrece intr-o suburbie instarita din Varsovia in care oamenii se afla intr-o stransa legatura si duc o viata linistita. Lucrurile se schimba radical atunci cand Adam, un tanar de 18 ani, dispare fara urma. Pericolul creste iar parintii lui Adam fac tot ce le sta in putinta pentru a-l gasi.

Din distributia serialului fac parte actorii Magdalena Boczarska (The Art of Loving: Story of Michalina Wislocka – 2017, Little Rose – 2010), Leszek Lichota (Corpus Christi – 2019), Krzysztof Oleksyn (The Mire – 2018), Agnieszka Grochowska (Upperdog – 2009, Child 44 – 2015) si altii.

Primul sezon al serialului Destine furate are 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 22 aprilie. Este unul dintre cele mai asteptate seriale poloneze, pe IMDb ocupa pozitia 2.194 in topul celor mai populare seriale, chiar daca nu a fost lansat inca.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII