Orange Summer Sessions – disponibil pe Orange TV Go
Orange Romania a adaugat din 30 iulie in grila de programe Orange TV Go postul propriu Orange Summer Sessions. In fiecare weekend, pe Orange Summer Sessions vom putea urmari transmisiuni live de pe plaja H2O din Mamaia dar si din alte locatii de la mare, unde vor fi desfasurate activitati precum sporturi de plaja sau proiectii de film.

Orange Summer Sessions poate fi urmarit pana pe 22 august pe platforma Orange TV Go fara a fi logat in cont.

De asemenea, Orange transmite pe paginile Facebook, Instagram si pe ecranele din Bucuresti rasariturile si apusurile de la mare.

Orange Summer Sessions – disponibil pe Orange TV Go

Modificarea a fost efectuata doar in grila online a platformei Orange TV Go, celelalte grile Orange nu au fost afectate. Pe langa grila Orange TV Go, Orange ofera in prezent trei grile de programe TV, dupa cum urmeaza:

  • grila disponibila in zonele in care este inchiriata infrastructura Telekom
  • grila disponibila in zonele cu retea proprie Orange
  • grila disponibila pe satelit (DTH)

Orange este cea mai buna retea din Romania conform rezultatelor Speedtest

Orange a publicat recent un comunicat prin care anunta ca a fost desemnata cea mai buna retea din Romania, avand cea mai rapida retea fixa si mobila (inclusiv cea mai rapida retea 5G), cea mai mare acoperire mobila si cea mai buna retea mobila.

Aceste rezultate bune sunt obtinute de Orange pentru al 4-lea an consecutiv in cadrul premiilor Ookla in urma testelor efectuate de utilizatori din prima jumatate a acestui an.

In plus, in intervalul aprilie – iunie 2021, compania Orange a inregistrat cresteri semnificative ale veniturilor (o crestere de 11% comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut), avand o cifra de afaceri de 268 milioane de euro.

In ceea ce priveste numarul clientilor la data de 30 iunie 2021, Orange avea 10.628.000 de clienti, cu 4% mai multi decat aceeasi perioada a anului trecut.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.