Orange TV Go: sunt adaugate 12 posturi

Platforma de streaming Orange TV Go a introdus ieri nu mai putin de 12 canale TV. Majoritatea posturilor care au intrat ieri pe Orange TV Go sunt canale ce fac parte din lista must carry. Iata care sunt aceste posturi.

Moldova TV este un canal generalist intrat in lista must carry anul acesta.
Medika TV are licenta nationala tematica – medicina. Probabil la inceputul anului urmator va iesi din must carry pentru ca a fost cumparat de Clever Media si acest grup media nu are niciun canal in lista must carry.

IDA TV este un post cu licenta nationala tematica – life style si amenajari interioare. Exploris TV are licenta nationala tematica – documentare. Traditional TV, TV AS, Emi TV si Rapsodia TV sunt canale cu licenta nationala cu tematica muzica populara.

Party Mix TV HD are licenta nationala cu tematica muzica de petrecere.
Disco Mix este un alt post cu licenta nationala tematica muzica disco/dance, a intrat anul acesta in lista must carry. Party Mix si Disco Mix apartin aceluiasi grup media.
Atomic TV este un canal cu licenta nationala cu tematica muzica dance romaneasca si straina.

Orange TV Go: sunt adaugate 12 posturi

Singurul post care a intrat ieri in grila Orange TV Go si nu face parte din lista must carry este Sport Extra TV, post cu licenta nationala cu tematica sport, ce difuzeaza mai multe competitii sportive, printre care amintim: fotbal, sport de contact sau raliuri.

De mentionat ca 11 canale dintre cele mentionate sunt la liber (pot fi vizionate cu un abonament de mobil Orange sau Orange Romania Communications). Singurul post din cele 12 intrate pe Orange TV Go si care pentru a putea fi urmarit este necesar un pachet tv extra (Premium) este Sport Extra TV, deci pentru a urmari Sport Extra TV ai nevoie ori de optiunea TV Premium ori de optiunea Premium GO.

Reamintim ca la inceputul anului, pe Orange TV GO au mai intrat posturile Prima Sport 5, Prima News, National Geographic HD, National Geographic Wild HD si Nat Geo People. Tot atunci a fost lasat liber pentru vizionare Profit News.
Orange TV GO apartine companiei Orange Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Am văzut în aplicația Orange TV GO aceste canale am descărcată aplicația pe TV Samsung 4 K UHD dar nu prea mă avantajează aceste canale din punct de vedere pentru că postul SPORT EXTRA HD este blocat și îmi spune că nu am acces la acest canal și am și televiziune de la Orange pe Dth și am pachetul cel mare TV Premium

  2. Se poate face și un articol că cel puțin pe unele telefoane această aplicație nu merge? Pur și simplu iese din aplicație când vrei sa te conectezi. Merge pe tv de exemplu

    • Dupa cum vedeti vati inselat. Acest site are publicate materiale despre toti operatori Orange Vodafone Nextgen OC si alti. Ce se intampla/ se discuta pe rubrica de Zvonuri este alta treaba.