Oras criminal – serie Crime+Investigation
In acest material vom detalia documentarele difuzate pe postul Crime+Investigation in luna august.

Secretele de la morga – sezonul 2. In fiecare miercuri, de la ora 23. In acest serial documentar vom vedea cum sunt rezolvate cele mai grele cazuri de crima, aceste cazuri sunt rezolvate cu ajutorul medicilor legisti care examineaza cadavrul victimei. Colaborarea dintre medicii legisti si politie incepe de la locul faptei pana in momentul in care corpul victimei este incinerat sau ingropat. Fiecare cadavru spune cum s-au intamplat lucrurile.

Fiecare episod al serialului documentar Secretele de la morga prezinta in detaliu rezolvarea unui caz. Sezonul 2 al acestei serii are 13 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

Filmat la tribunal – sezonul 4A. Incepand cu 5 august, in fiecare vineri, de la ora 23. Fiecare episod al seriei Filmat la tribunal prezinta in detaliu cele mai emotionante momente pe care un acuzat sau un martor le poate avea atunci cand se afla intr-o sala de judecata. Prin aceste imagini, telespectatorii pot vedea cele mai bizare reactii pe care un om le are intr-o sala de judecata, imaginile sunt preluate de pe camerele de supraveghere aflate in sala. Imaginile prezentate sunt completate cu interviuri oferite de judecatori sau declaratii ale martorilor.

Serialul documentar Filmat la tribunal este prezentat de actorul Dan Abrams. Sezonul 4A are 10 episoade, fiecare episod are durata medie de 30 de minute.

Oras criminal – serie Crime+Investigation

Oras criminal – din 21 august, de la ora 22. Aceasta serie detaliaza cum o crima petrecuta de obicei in orasele mici din SUA poate influenta o comunitate. Fiecare episod prezinta viata comunitatii si circumstantele in care unii oameni ajung victime, subliniind si prezentand motivele faptasilor.

Fiecare episod al seriei documentare Oras criminal reconstituie intr-un mod dramatic cate un caz de crima. Seria are 9 episoade, fiecare episod are durata medie de 60 de minute.

Postul de televiziune  Crime+Investigation dezvaluie lumea crimelor, purtand telespectatorii intr-o calatorie in cautarea adevarului. Televiziunea s-a lansat in Romania in 2013 si se afla in grilele operatorilor de cabu, iptv si dth cum ar fi: Vodafone, Focus Sat, Orange sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Să le fie rușine celor de la Digi că nu au acest canal foarte bun în grila de canale.Iam rugat de multe ori să introducă acest canal tv în grilă și se fac că plouă