Program special Antena 1 de Craciun
Antena 1 ofera un program de sarbatori pentru toata familia, in acest material va vom prezenta o parte din acest program. Joi, 24 decembrie, ora 8:00, Razvan si Dani vor prezenta o editie speciala a emisunii Neata, cu Razvan si Dani, in care vor fi prezenti invitati speciali si cantareti.

De la ora 19:00, Observatorul va fi prezentat de Sara Stoicescu, fata Alessandrei Stoicescu si va avea un invitat surpriza indragit atat de copii cat si de adulti si anume Mos Craciun, venit special din Finlanda.

Cei mici vor viziona de la ora 20:30 filmul Frozen – Regatul de gheata, realizat in 2013.
La 22:15, intreaga familie este invitata sa urmareasca filmul Mary Poppins revine, realizat in 2018.

In ziua de Craciun, Razvan si Dani vor aduce in emisiunea lor buna dispozitie alaturi de invitati surpriza, dintre acestia amintim: Connect-R, Trupa Andre, Formatia Azur, Florin Ristei sau Naomi Hedman.

Seara, de la ora 20:30, cei mici il vor astepta pe Mos Craciun in fata televizorului urmarind un film clasic de desene animate si anume Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici, realizat in 1937.

La 22:00, putem vedea filmul Omul Spectacol realizat in 2018. In acest film vom vedea actori precum: Zac Effron sau Rebecca Ferguson.

La 23:45, Antena 1 incheie prima zi de Craciun cu un concert al lui Stefan Banica Jr. numit Acasa de Craciun, unde Stefan Banica va canta melodii consacrate alaturi de Lavinia Parva si fiul sau, Radu Stefan.

In a doua zi de Craciun, Antena 1 va difuza, incepand cu ora 9:45, filmul romantic Craciun la palat, realizat in 2018.
De la 14:00, intreaga familie este invitata in fata televizorului sa urmareasca filmul Spargatorul de nuci si cele patru taramuri, realizat in 2018.

Program special Antena 1 de Craciun
La ora 17:00, putem ramane in continuare in fata televizorului urmarind filmul Miracolul de pe strada 34.
De la 20:00, Antena 1 va difuza filmul Hobbitul: O calatorie neasteptata.

In a treia zi de Craciun, copiii sunt invitati sa urmareasca ultima editie din acest an a emisiunii Casa Zurli. Aceasta emisiune va fi difuzata la ora 10:00 dimineata.
Seara, de la ora 20:00, Antena 1 va difuza filmul Avatar.

Antena 1 face parte din grupul media Intact care detine si alte posturi precum Antena Stars, Zu TV, Happy Channel si posturile de radio: Romantic FM, ZU FM, Antena International, 3FM. Posturile TV ale grupului Intact sunt disponibile in grilele de baza ale operatorilor Digi, Telekom si Vodafone TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.