Blanca: fara ochi – premiera DIVA
Postul de televiziune Diva va difuza un nou serial politist italian. Din 27 februarie, de la ora 21, Diva va difuza serialul italian Blanca: fara ochi (2021). Serialul a fost facut dupa romanele scrise de Patrizia Rinaldi.

Blanca: fara ochi spune povestea unei tinere pe nume Blanca Ferrando (Maria Chiara  Giannetta, a mai jucat si in serialul Don Matteo difuzat in Romania de National TV). Blanca este specialista in decodarea dosarelor audio, ea este consultantul politiei din Genova.

Tanara a ramas oarba la varsta de 12 ani din cauza unui incendiu. Casa familiei a luat foc iar in acel moment, in casa se afla Blanca si sora sa mai mare, care, din pacate a murit. Cel care a provocat inciendiul a fost prietenul surorii Blancai. Pentru ca prietenul surorii sale nu a fost condamnat, Blanca si-a propus sa devina un fel de detectiv pentru a face dreptate in orice situatie.

In situatiile dificile, Blanca este ajutata de partenera sa Linnaeus, o catea de rasa bulldog american care o insoteste peste tot, si de o alta amica numita Stella (Federica Caciola). La locul de munca, Blanca este foarte apreciata de colegi, ea lucreaza alaturi de inspectorul de politie Michele Liguori (Giuseppe Zeno), care este indragostit de Blanca. De Blanca mai este indragostit si chef Nanni Busalla (Pierpaolo Spollon). Atat Michele cat si Nanni au un trecut marcat de drame de familie, la fel ca Blanca.

Blanca: fara ochi – premiera DIVA

Pentru a juca mai convingator rolul unei persoane cu deficiente de vedere, actrita Maria Chiara a petrecut cateva zile alaturi de persoane cu acest deficient, a primit sfaturi chiar de la tenorul italian Andreea Bocelli. Producatorii serialului Blanca: fara ochi au folosit in premiera o tehnologie numita holofonie. Aceasta tehnologie iti permite sa inregistrezi si sa redai sunetul similar cu modul de percepere a urechii umane.

Daca veti urmari serialul cu casti, va veti simti la fel ca personajul Blanca. Serialul Blanca: fara ochi a fost difuzat in Italia de Rai 1 in 2021. Are un sezon format din 6 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de o ora si 40 de minute, fara reclame. Pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Serialul va avea si sezonul 2, filmarile au inceput din a doua jumatate a anului 2022 conform reprezentantilor serialului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.