Outer Banks – sezonul 3 – Netflix
Outer Banks (2020) este unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix in acest moment, aflandu-se pe primul loc in Top 10 seriale in Romania.

Serialul prezinta un grup de adolescenti care trec prin diverse peripetii periculoase in cautarea unei comori ascunse.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 7.6 din aproximativ 27.000 de recenzii.

Outer Banks are doua sezoane disponibile integral pe Netflix si fiecare sezon are 10 episoade. Al doilea sezon a fost lansat recent, pe 30 iulie.

In serial vom vedea urmatorii actori: Chase Stokes (Stranger things – 2016), Madelyn Cline (Stranger things, Boy Erased – 2018), Madison Bailey (Black Lightning – 2017, Constantine – 2014), J.D., Rudy Pankow, Austin North (Kickin’ It – 2011, I Didn’t Do It – 2014), Charles Esten (The Postman – 1997, Thirteen Days – 2000) si altii.

Outer Banks – sezonul 3 – Netflix

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 3 insa ar fi surprinzator sa nu vedem si al treilea sezon avand in vedere interesul generat de utilizatorii Netflix, acesta fiind unul dintre cele mai vizionate seriale de pe aceasta platforma.

In situatia in care serialul ar fi reinnoit, probabil nu vom vedea episoade noi mai devreme de mijlocul anului 2022. Primul sezon a fost lansat in aprilie 2020 iar al doilea, dupa cum am mentionat mai sus, in iulie 2021.

Daca va fi confirmat, sezonul 3 va continua, probabil, cu vanatoarea de comori din primele doua sezoane. Cele 400 de milioane de dolari inca sunt ascunse in Bahamas iar acum este in joc si o cruce cu pietre pretioase.

Final sezon 2 – Outer Banks

Pe parcursul serialului, Sarah si John B au urmat calea spre comoara, intalnindu-se cu restul in Charlotte. Sezonul 2 se termina atunci cand Carla este aproape de a se intalni cu tatal lui John B, pe care multi l-au considerat mort insa se pare ca acesta traieste.

Daca ati urmarit primele sezoane ale serialului Outer Banks, ce parere aveti despre acesta?

Update: Sezonul 3 Outer Banks este acum disponibil pe Netflix, confirmandu-se si sezonul 4;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU