Outer Banks va avea sezonul 4
Serialul original Netflix Outer Banks (2020) are de ieri, 23 februarie, sezonul 3 disponibil si avem deja informatii despre sezonul 4.

Sezonul 3 a fost foarte asteptat de fanii serialului si vine la mai putin de 1 an de la sezonul 2. Asemenea primelor doua sezoane, sezonul 3 are 10 episoade iar serialul si-a consolidat deja pozitia de lider in topul serialelor vizionate astazi pe Netflix in Romania, fiind urmat de serialul mexican Trei vieti.

Reprezentantii Netflix au confirmat sezonul 4 cu putin timp inainte de a adauga sezonul 3. Noile episoade vor putea fi vizionate, cel mai probabil, in 2024, poate chiar la inceputul anului.

Nu au fost oferite informatii despre continutul sezonului 4 insa, cel mai probabil echipa va continua cautarea comoarei in timp ce incearca sa termine liceul. Jonathan Daviss, actorul care interpreteaza rolul lui Pope, a declarat ca in sezonul 3 fanii vor intelege de ce aurul este important si cum este legat de disparitia lui Big John.

Outer Banks va avea sezonul 4

Desi nu a fost anuntata inca nici distributia pentru sezonul 4, daca toti vor scapa cu viata probabil ii vom vedea pe Sarah Cameron, John B, JJ, Kiara, Pope si Cleo inclusiv in sezonul 4. In ceea ce priveste numarul de episoade pentru sezonu, avand in vedere ca primele 3 sezoane au cate 10 episoade, sansele sunt ca dupa sezonul 4 sa se ajunga la 40 de epsoade.

In prezent, Outer Banks are pe IMDb nota 7.6 din aproximativ 56.000 de recenzii si ocupa locul 62 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

In serial putem vedea actorii Chase Stokes (Tell Me Your Secrets – 2021), Madelyn Cline (Boy Erased – 2018), Madison Bailey (Black Lightning – 2017), J.D. (Pact de razbunare – 2022), Rudy Pankow (Uncharted), Drew Starkey (Love, Simon – 2018, The Hate U Give – 2018) si altii.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare despre sezonul 4. Pana atunci, voi ce parere aveti despre sezonul 3 Outer Banks? Lasati un comentariu mai jos.

Update 15.04.2023: Filmarile sezonului 4 Outer Banks vor incepe la finalul lunii mai 2023;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII