Travel Mix 4k a primit aprobarea CNA

CNA a aprobat in prima sedinta din 2019 modificarea licentei postului TV Travel Mix pentru a putea emite in format UltraHD (4k). Conform proprietarului postului, Laurentiu Megelea, programul ar urma sa fie lansat in format 4k in luna martie.

Reprezentantii Travel Mix doresc ca postul sa emita in format 4k emisiuni destinate promovarii turistice precum Romania Turistica, productii proprii cat si productii alor alti furnizori.

Programul Travel Mix se afla dupa cum urmeaza in grilele operatorilor principali din Romania:

 • Digi (RCS – RDS): cablu tv digital – Travel Mix SD; exista discutii ca Travel Mix HD sa intre in grila Digi luna aceasta;
 • UPC: cablu tv digital – Travel Mix SD;
 • Telekom: cablu digital si IPTV – Travel Mix SD;
 • Akta: cablu digital – Travel Mix SD;
 • Orange: cablu digital si televiziune prin satelit – Travel Mix SD;
 • iNES: Travel Mix HD;
  Travel Mix 4k a primit aprobarea CNA

Reamintim ca exista discutii pentru ca programul Travel Mix HD sa intre in grila de programe a furnizorului de televiziune Digi (RCS – RDS). Reprezentantii Travel Mix pe Facebook au confirmat ca au promisiunea din partea operatorului Digi ca programul Travel Mix HD sa intre in grila pana la finalul lunii ianuarie. Operatorii Digi nu au oferit nicio informatie in acest sens.

In plus, in cadrul sedintei CNA a fost aprobata si cererea pentru ca licenta programului Bucuresti TV sa fie modificata astfel incat Bucuresti TV sa nu mai aiba doar acoperire locala, ci acoperire nationala. Bucuresti TV, impreuna cu Travel Mix, Valea Prahovei TV si Best FM fac parte din compania Best Mixmedia SRL, detinuta de catre Laurentiu Megelea. Anterior, denumirea firmei care avea in portofoliul sau programele Travel Mix, Valea Prahovei TV, Bucuresti TV si postul radio Best FM se numea MIXMONTAN SRL.

Travel Mix 4k a primit aprobarea CNA

Desi vestea privind o viitoare emisie 4k a programului Travel Mix este imbucuratoare, un pas normal ar fi ca Travel Mix HD sa fie disponibil in grilele operatorilor principali (si nu numai) din Romania. Bineinteles, aceste modificari nu depind doar de Travel Mix ci inclusiv de operatorii de televiziune din tara. In prezent, Travel Mix HD este disponibil doar in grila iNES (urmand sa fie disponibil si in reteaua Digi), restul operatorilor avand varianta SD a programului.

Travel Mix este o televiziune de turism ce difuzeaza reportaje si documentare din domeniul turismului cu scopul de a promova destinatii turistice.

Sursa: paginademedia.ro

Update 27.01.2019: Travel Mix 4k va fi disponibil din 21 februarie 2019; Multumim colegului Bebe pentru informatii;
Update 03.12.2019: Travel Mix 8k (7680×4320) va fi lansat in Q3 2020 conform informatiilor disponibile pe site-ul oficial Travel Mix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  • Pot sa-l lanseze ! Tot este un lucru inutil! Știind că in 4K este doar la INES care abia are și el câțiva abonați pe acolo , in 8K daca intra si asta doar la INES , oare nu se gandesc ca dau bani pentru nimic? Daca nu este in 4K la RCS , la UPC-VODAFONE , la TELEKOM sau la ORANGE(La unii operatori este încă în SD) 8K nu exista sanse sa intre.

  • Noi nu reprezentam postul Travel Mix 4k, doar oferim informatii in limita posibilitatilor.
   Cand vom avea informatii suplimentare privind introducerea postului Travel Mix 4k in grila UPC, vom anunta fie aici, fie pe articolul dedicat grilei UPC, fie printr-un articol separat.