Mini-seria Printesa alba se vede pe Epic Drama
Televiziunea Epic Drama va difuza mini-seria istorica Printesa alba (The White Princess – 2017), o adaptare a romanului scris de Philippa Gregory.

Actiunea din aceasta mini-serie se desfasoara in Anglia, o tara unita de casatoria dintre Elizabeta de York si regele Henry al VII-lea insa rupturile dintre ei cauzate de politica si probleme personale ameninta sa destrame din nou regatul.

Din punct de vedere al cronologiei, actiunea se desfasoara intre productiile Regina alba (The White Queen – 2013, mini-serie in 10 episoade) si Printesa spaniola (The Spanish Princess – 2019, mini-serie in 16 episoade). Cartile dupa care au fost realizate aceste productii au fost separate anterior in doua serii, The Tudor Court si Cousins’ War, insa din 2016 urmatoarele carti fac parte din aceeasi serie numita The Cousins’ War:

  • The White Queen
  • The Red Queen
  • The Lady of the rivers
  • The Kingmaker’s Daughter
  • The White Princess
  • The King’s Curse

Mini-seria Printesa alba se vede pe Epic Drama
Printesa alba are 8 episoade, fiecare de cate o ora, difuzate in 2017 iar pe IMDB a obtinut nota 7.6 din aproape 10.000 de recenzii. Epic Drama va difuza aceasta productie de miercuri, 26 mai, de la ora 22:00.

Jodie Comer (castigatoarea unui premiu Primetime Emmy datorita performantelor din serialul Killing Eve) interpreteaza rolul principal, acela al Elizabetei de York. In mini-serie vom vedea si alti actori precum Rebecca Benson (a interpretat rolul Tallei Tarly in Urzeala Tronurilor), Jacob Collins-Levy (Doctor Who – 2005), Richard Dillane (Argo – 2012, The Jacket – 2005), Michelle Fairley (a jucat rolul lui Catelyn Stark in Urzeala Tronurilor) si altii.

Philippa Gregory este una dintre cele mai apreciate romanciere engleze iar printre cele mai cunoscute carti se afla The Other Boleyn Girl, dupa care au fost lansate doua ecranizari, in 2003 si 2008.

Epic Drama este disponibil in grilele principalilor operatori de televiziune prin cablu, inclusiv in format HD, cu exceptia operatorului Digi (RCS – RDS) unde il gasim in grila doar in format SD.

Voi ce parere aveti despre serialul Printesa alba?

Update 29.09.2021: Printesa alba se vede din nou pe Epic Drama, astazi au fost difuzate primele doua episoade de la 22:00, respectiv 22:55;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU