Pagina Facebook Nasul TV a fost inchisa
Facebook a inchis contul postului Nasul TV, motivul fiind publicarea a multor informatii false despre criza sanitara si despre vaccinare.

Televiziunea a reactionat pe pagina sa web la aceasta decizie a celor de la Facebook spunand ca aceasta decizie de inchidere a paginii de Facebook este o dictatura si ca Facebook a incalcat Constitutia Romaniei.

Pagina de Facebook Nasul TV avea peste 280.000 de abonati. Facebook a inchis si grupurile administrate de cei de la Nasul TV. Reprezentantii postului spun ca reprezentantii Facebook au incalcat mai multe drepturi cum ar fi liberatea de exprimare (considerand ca cenzura de orice fel este interzisa), dreptul persoanei de avea acces la orice informatie de interes public si ca nicio publicatie nu poate fi suprimata.

Ultima emisiune a lui Radu Moraru a fost despre reteaua de pedofili celebri din SUA iar Facebook a reactionat. Emisiunea Nasu’ realizata de Radu Moraru a luat mai multe amenzi de la CNA (Consiliul National al Audiovizualului) de cand a inceput criza sanitara.

Suma totala a amenzilor primite de Nasul TV din februarie pana in decembrie 2020 este de 110.000 de lei.

Postul de televiziune Nasul TV a fost infiintat in 2012 si se afla in lista must carry a anului 2021. Este in grila tuturor societatilor de cablu. Radu Moraru a realizat prima data emisiunea pe postul B1 TV iar dupa o perioada Radu Moraru a facut postul 10 TV cu ajutorul celor de la RCS – RDS (Digi). Insa, postul 10 TV a functionat cateva luni si s-a redenumit Digi 24. Radu Moraru a plecat de la 10 TV inainte ca acesta sa fie redenumit in Digi 24.

Pagina Facebook Nasul TV a fost inchisa

Radu Moraru mai are o statie locala a postului Nasul TV in Canada si de cele mai multe ori acesta realizeaza emisiunea sa din Canada. Pe Nasul tv putem urmari emisiuni precum: Caravana Natiunii (emisiune realizata de Gabriela Calitescu), Omul potrivit la locul potrivit, Intreaba avocatul si multe altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

 1. Dictatura Cui!?? Nici alta data nu era asa Diplomatic!? Adevărul deranjează!? De a ții lumii cu Bani mulți!? Sa i mănânce sa i ducă în infinitul care este Inerent!? Sau sa rămână Sigur pe Pământ sau în riCeri!??

 2. Nu mai e nicio diferență față de „epoca ceaușescu”. Cetățenii nu realizează că reinstaurarea CENZURII pe principiul stalinist: „cine nu e ca noi, e împotriva noastră”, vor fi cei care vor suferi cel mai mult in viitorul apropiat. Se pare că istoria (neinvatata) se repetă! E inadmisibil să suprimi exprimarea unei opinii, pe motiv că „știm noi care e adevărul”! AȘADAR, CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ CU RADU MORARU reprezintă CENZURĂ ODIOASĂ DE TIP STALINIST! Rusine. Vom suferi cu toții la un moment dat, dacă permitem asta (sau unii chiar jubileaza). Nici eu nu-l pot vedea in ochi pe nazistu joianis, dar nu-l pot *****, din păcate! Sunt obligat să accept dictatura lui cinică!

  Comentariu moderat

  • Mai usor cu extremismul.
   Inteleg ca iti exprimi opinia insa nu este ok comentariul tau si nu acceptam astfel de lucruri.
   Ti l-am editat insa urmatoarele care vor contine astfel de porniri vor fi sterse direct.

  • Hai ****** facebook este o companie privata americana si poate inchide orice cont daca difuzeaza informatii false de tip fake news nu este nici un abuz si nici o incalcare a costitutiei Romaniei fiind o firma care isi are sediul in Sua si nu pe teritoriul Roaniei deci nu e abuz

   Comentariu moderat

 3. Dpmdv la ce se intampla in asia cu whatsapp facebook acolo cel puțin are zilele numărat spre faliment în zona aceea a globului. Facebook de mult nu mai este un site de socializare asa cum s-a vrut. A ajuns un site de monitorizare a oamenilor cu tot felul de funcții ascunse care intra in viața ta intimă. La facebook am renunțat din vara anului trecut, cand mi-am dat seama ca este ceva ciudat cu el.

 4. Era de asteptat! Trebuia sa il opreasca cineva pentru ca unele emisiuni sunt chiar insuportabile. Cat despre Radu Moraru, imi pare putin deplasat si probabil ar trebui sa viziteze un medic si sa nu mai amestece atatea mizerii pe care mintile mai putin educale le-ar putea lua de bune. Stiu ca exista telecomanda si bla bla… dar unii pot lua informatiile oferite de el ca sunt reale si isi pot face rau lor sau celor din jurul lor.

  • Macar facebook a luat atitudine si le-au inchis pagina, ca cna-ul… le dau o amenda care reprezinta o mica parte din veniturile unei emisiuni in care oamenii sunt obligati sa vada toate derapajele acestor indivizi!

  • Ai telecomanda la dispoziție daca te afectează adevărul. Crezi in omul de tinichea ? Succes. Duminică era pe partie și i se rupea de morții de la Nasta

   Comentariu moderat