Krol / Regele Varsoviei incepe la Focus Sat TV HD
Postul de televiziune Focus Sat anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea serialului polonez Krol / Regele Varsoviei (2020) din 12 mai.

Regele Varsoviei relateaza despre setea de putere si mentinerea ei intr-o vreme in care gruparile fasciste si muncitorii socialisti erau in crestere. Actiunea serialului Regele Varsoviei se petrece in 1937, cand capitala Poloniei era controlata de mafie.

Gruparea mafiota care isi exercita influenta asupra orasului era condusa de gangsterul Janek Budy Kaplika (Arkadiusz Jakubik). Mana dreapta a gangsterului era un boxer pe nume Jakub Szapiro (Michal Zurawski). Jakub era adorat de femei, invidiat si temut de barbati.

El viseaza ca intr-o zi va conduce orasul in locul lui Janek si astfel va complota impotriva sefului sau. Jakub duce o viata personala destul de complicata, influentata de trei femei: mama copilului sau Emilia (Aleksandra Pisula), fosta iubita Ryfka (Magdalena Boczarska) si Anna (Lena Gora) care este sora dusmanului de moarte al lui Jakub.

Bronislaw Zwirski este liderul nationalistilor si doreste sa schimbe regimul guvernamental din Varsovia. Bronislaw, alaturi de militari si oficiali dornici de putere absoluta, planuiesc rasturnarea guvernului insa Kaplika le sta in cale. Kaplika este si un veteran al luptei pentru independenta si un om cu influenta in randurile guvernului din Varsovia.

Krol / Regele Varsoviei incepe la Focus Sat TV HD

Serialul Regele Varsoviei isi propune sa prezinte brutalitatea lumii interlope. Este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de Szczepan Twardoch. Regele Varsoviei este regizat de Jan P. Matuszynski, celebru pentru castigarea a nu mai putin de 26 de trofee in intreaga sa cariera.

Regele Varsoviei a castigat trofeul Eagle 2021 la categoria Cel mai bun serial de fictiune din cadrul festivalului de film Polish Film Awards. Serialul va fi difuzat in zilele de luni si joi, de la ora 22, cate 2 episoade.

Pentru iubitorii de seriale europene, Focus Sat pune la dispozitie prin biblioteca video on demand din aplicatia Focus Sat productii de succes Canal+ cum ar fi: Planeta celor singuri, Pro si contra, Paris Police 1900, Baron Noir, Pedagogul si altele.

Focus Sat TV apartine companiei Canal+ si se receptioneaza exclusiv in pachetul de baza al operatorului DTH Focus Sat. Postul este inclus si in pachetele Play TV si Play TV Maxim ale aplicatiei Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.