Party Mix SD se va inchide
Reprezentantii televiziunii Party Mix au anuntat ca vor inchide streamul SD, urmand ca televiziunea sa emita doar in format HD. Licenta audiovizuala este si 4k insa nu a inceput inca sa emita in acest format.

Streamul Party Mix SD va fi inchis de la 1 martie 2022. In prezent, televiziunea se afla in grilele celor mai mari operatori de televiziune prin cablu dupa cum urmeaza:

 • Digi: Party Mix SD
 • Vodafone: Party Mix SD
 • Telekom: Party Mix SD
 • Orange: Party Mix HD

Asadar, dintre operatorii principali, doar Orange are deja in grila Party Mix HD, ceea ce va insemna ca restul operatorilor vor trebui sa introduca Party Mix HD in grila. Totusi, nu este exclus sa se faca downscale in SD, chiar daca exista Party Mix HD in grila (asa cum Digi a procedat pentru alte posturi).

In ceea ce priveste operatori mai mici, Party Mix HD se poate receptiona deja in grilele NextGen (din octombrie 2021) si iNES IPTV (din decembrie 2019).

Party Mix SD se va inchide

Party Mix este in lista must carry a anului 2022 pe pozitia 18, intre Nasul TV (pozitia 17) si Alfa & Omega TV (pozitia 19).
Televiziunea difuzeaza muzica de petrecere, a primit licenta audiovizuala in noiembrie 2019 si a inceput emisia luna urmatoare. Este disponibila si online in aplicatia Diaspora TV.

Licenta postului Party Mix este detinuta de Best MixMedia, companie care detine si licentele audiovizuale pentru serviciile de programe Bucuresti TV, VP TV, Shop on TV, 24 Mix Teleshop si Travel Mix.

Reamintim ca reprezentantii Best MixMedia au renuntat la streamul SD si pentru televiziunea Travel Mix in octombrie 2021, licenta postului ramanand cu format HD/4k/8k.

Vom anunta pe masura ce vor fi efectuate modificari de grila in urma inchiderii streamului Party Mix SD.
Daca ati urmarit Party Mix, ce parere aveti despre aceasta televiziune? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

30 COMENTARII

 1. Super post de muzica de petrecere.Am asteptat ata de mult sa intre si in grila Digi si ce crezi…cand eram bine dispus ca o avem si noi,na ca te nu mai este de la 1Martie ’22…dar nu ne lasa Digi asa…urmeaza cat de curand sper sa fie reintrodus.
  p.s. …app nici Travel Mix nu se mai emite momentan…sper sa revina
  Stima si respect

 2. Asa ar trebui sa faca toate canalele care au dubluri, sa renunte la versiunile SD si emita HD, sa ramana doar canalele SD gen National TV si National 24 (care nu emit in HD), plus ca ar aduce o crestere financiara renuntand la SD. Nu mai spun ca televiziunea prin cablu analogica ar trebui inchisa de tot ar avea loc pentru canale HD inloc de un canal analogic.

 3. Party Mix HD intra în locul variantei SD..am întrebat pt Digi pe pagina facebook Party Mix im privat.. se va proceda ca în cazul Travel Mix va fi HD 100%..o seara buna