Minunata doamna Maisel si Ruta subterana – Prime Video
In acest articol continuam recomandarile de seriale disponibile pe platforma Amazon Prime Video.

The Underground Railroad / Ruta Subterana (2021) este o serie realizata dupa un roman scris de Colson Whitehead, aparut in 2016 si considerat cel mai bun roman de fictiune din Statele Unite ale Americii. Serialul Ruta Subterana este o productie originala Amazon Prime Video lansata in 2021.

Povestea serialului are loc in timpul sclaviei din secolul 19. Cora (Thuso Mbedu) este o sclava care fuge de pe plantatia stapanului sau din sudul american (unde se practica sclavia) catre nord, unde statele din acea zona eliberau populatia de culoare de sclavie. In distributia serialului Ruta Subterana ii vom vedea pe: Joel Edgerton (Ridgeway), Aaron Pierre (Cezar) sau Chase Dillon (Homer). Ruta Subterana are 10 episoade iar un episod are in medie o durata de o ora.

La gala premiilor Emmy de anul acesta, aceasta productie a avut 7 nominalizari dar nu a luat nici un premiu. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,4.
Aceasta productie a fost lansata initial ca serie limitata insa nu se stie inca daca va fi reinnoita cu sezonul 2 sau daca vom avea doar primul sezon. Cert este ca anul acesta nu vom vedea episoade noi, chiar daca reprezentantii serialului ar fi reinnoit cu inca un sezon.

The Marvelous Mrs. Maisel / Minunata doamna Maisel (2017). Acest serial este produs de Amy Sherman Palladino (a produs Fetele Gilmore). Actiunea serialului Minunata doamna Maisel se petrece in 1950 in Manhattan. Midge Maisel (Rachel Brosnahan) este o femeie evreica care si-a indeplinit visul, acela de a avea o familie implinita, un sot si 2 copii. Visul lui Maisel se destrama atunci cand sotul ei, comediant de stand-up, o paraseste  pentru o alta femeie. Devastata si ramasa singura cu 2 copii, Maisel debuteaza intr-o seara intr-un club in lumea stand-up-ului, aceasta lume fiind considerata exclusiv pentru barbati.

Minunata doamna Maisel si Ruta subterana – Prime Video

In serialul Minunata doamna Maisel ii vom vedea pe: Alex Borstein (Susie Myerson), Michael Zegen (Joel Maisel), Marin Hinkle (Rose Weissman) si altii. Pe platforma Prime Video, serialul Minunata doamna Maisel are 3 sezoane cu un total de 26 de episoade, un episod are in medie o ora. In anul 2022 se va lansa sezonul 4 cu un total de 7 episoade. Serialul a avut 157 de nominalizari la diferite festivaluri de film, a castigat 81 de premii dintre care 20 de premii PrimeTime Emmy. Pe IMDb, serialul Minunata doamna Maisel a obtinut nota 8,7.

The Man in the High Castle / Omul din castelul inalt (2015-2019). Acest serial este sci-fi si este produs dupa un roman scris de Philip K. Dick in 1962. Actiunea are loc intr-o lume imaginara in care Al 2-lea Razboi Mondial a fost castigat de nazisti iar Statele Unite ale Americii au fost impartite in doua: o parte condusa de Japonia si o parte de Germania. In acest serial ii vom vedea pe: Alexa Davalos (Julian Crain), Rufus Sewell (John Smith) si Rupert Evans (Frank Frink).

Serialul Omul din castelul inalt are 4 sezoane cu un total de 40 de episoade, un episod are o durata de o ora si a castigat 2 premii Emmy. Pe IMDb, a primit nota 8.

This is us / Familia Noastra (2016). Serialul Familia noastra prezinta povestea unei familii compuse din 5 membri: Rebeca Pearson (Mandy Moore), Jack Pearson (Milo Ventimiglia) si tripletii lor. Serialul urmareste toti cei 5 membri ai familiei de la inceput: cum s-a forma familia Peterson (casatoria celor 2, Rebeca si Jack, nasterea tripletilor dar si  viata de copii, adolescenti si maturi a copiilor).

Serialul Familia noastra are 5 sezoane pe Prime Video, sunt disponibile 4 sezoane iar in 2022 se va lansa sezonul 6. Primul sezon a fost difuzat si de Pro tv insa la o ora tarzie. Durata unui episod este in medie de 45 minute. Pe IMDb, serialul Familia noastra a obtinut nota 8. Serialul a castigat 4 premii Emmy.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.