Cine este Laura?
Laura este o tanara din Craiova care, din pacate este nevoita sa faca eforturi supra-omenesti pentru a-si ajuta tatal sa supravietuiasca in fata unei boli cumplite.

Cine este tatal Laurei?

Laura vrea sa-si salveze tatalTatal Laurei este un barbat de 49 de ani, diagnosticat cu o ciuperca rara numita `Mucormicoza Zygomicetes`. Acest caz este unic in Romania iar tratamentul costa enorm. Doar medicamentele costa 2500 de euro pe zi. Bineinteles ca familia nu are acesti bani iar aici trebuie sa intervenim noi, pentru a ajuta cu o suma, care, indiferent de cat de mica e, poate ajuta la cumpararea unei noua zi din viata acestui Barbat.

Boala (care nu face decat sa manance oasele si tesuturile) poate fi tratata cu medicamentul AmBisome iar costul total pentru achizitionarea lui ajunge la imensa suma de 100000 de euro.

Initial, salvarea vietii acestui barbat parea imposibila insa, cu ajutorul donatiilor, Laura a reusit sa stranga medicamentele necesare pana in data de 17.07.2015.

Starea de sanatate a tatalui Laurei este din ce in ce mai buna iar sansele ca el sa supravietuiasca sunt din ce in ce mai mari.

In total, pana astazi barbatul a rezistat la 17 zile de tratament iar medicamentele sunt deja asigurate pentru inca 5 zile. Deci in total ar fi 22 de zile de tratament iar daca nu ma insel, este nevoie de medicamente pentru 40 de zile. Deci, Laura este la jumatatea drumului.

Tocmai din acest motiv ea acum are cea mai mare nevoie de noi. Orice poate ajuta, inclusiv o distribuire sau un like pe Facebook. Haideti sa-i fim alaturi si sa o facem sa treaca si peste asta.

imimpreuna pentru tatal laureiNoi am mai scris despre aceasta campanie si aici si speram sa ajute. Mai jos gasiti conturile unde puteti dona sau pagina de facebook pe care o puteti distribui mai departe. Orice ajutor contaeza!

ING
RO28INGB0000999901900928 pentru LEI
RO94INGB0000999905121401 pentru EURO
BIC INGBROBU

BANCA TRANSILVANIA
RO28BTRLRONCRT0305101401 pentru LEI

Nume: Dumitrescu Laura – Cristina
Str. Imparatul Traian, bl P4, sc1, ap 3, Dolj, Craiova
Cod postal 200726

 

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.