Paza orasului – serial HBO GO
HBO GO va incepe luna aceasta difuzarea serialului cu supereroi Paza orasului (The Watch – 2020). Serialul a fost inspirat de politia orasului fictiv Ankh-Morpork din benzile desenate Discworld realizate de Terry Pratchett. Aceasta productie a fost realizata de BBC Studios pentru BBC America si a avut premiera la inceputul acestui an. Terry Pratchett a declarat ca serialul este un fel de CSI din lumea Discworld.

Paza orasului prezinta un grup de politisti neadaptati care incearca sa salveze un oras corupt de catastrofele iminente. Ei vor trebui sa isi gaseasca curajul pentru a salva lumea. In serial vom vedea diverse creaturi precum troli, varcolaci, vrajitori sau dragoni.

Creatorul serialului este Simon Allen (Das Boot – 2018, The Musketeers – 2014) iar din distributia serialului fac parte actorii Richard Dormer (a interpretat rolul lui Beric Dondarrion in Urzeala Tronurilor), Lara Rossi (Robin Hood – 2018), Adam Hugill (1917 – 2019), Marama Corlett, Jo Eaton-Kent, Samuel Adewunmi, Bianca Simone Mannie, Craig Macrae, Wendell Pierce (a interpretat rolul detectivului William ‘Bunk’ Moreland) si altii.

Paza orasului – serial HBO GO

Paza orasului are un singur sezon alcatuit din 8 episoade. Initial, planul pentru acest serial era de 6 episoade insa au fost difuzate 8. HBO GO va difuza Paza orasului de vineri, 19 noiembrie. Pe IMDb, serialul are nota 5.4 din aproximativ 5.000 de recenzii.

Momentan, nu exista informatii daca serialul va fi anulat sau reinnoit cu sezonul 2, vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii. Avand in vedere modul in care s-a terminat primul sezon, putem spera la reinnoirea serialului cu cel putin inca un sezon.

Sir Terence David John Pratchett a fost cunoscut in mare parte pentru seria Discworld alcatuita din 41 de romane. A murit in 2015 la varsta de 66 de ani din cauza bolii Alzheimer si a sindromului Benson, boli aflate in stransa legatura una de cealalta.

Voi ce parere aveti despre serialul Paza orasului?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.