Vodafone: apeluri gratuite din 5 tari catre Romania

Vodafone: apeluri gratuite din 5 tari catre Romania – In perioada 14 – 20 martie, Vodafone anunta ca toate apelurile din Vodafone in roaming Franta, Italia, Spania, Germania si UK catre Romania sunt gratuite.

Masura vine din cauza pandemiei virusului COVID-19 si pare sa fie in special pentru romanii care au anulat calatoriile catre Romania din tarile respective. Vodafone a anuntat astazi ca toti clientii roaming Vodafone din Franta, Italia, Spania, Germania si UK pot suna gratuit acasa in urmatoarea saptamana.

De asemenea, tot astazi Vodafone a postat pe pagina oficiala Facebook Vodafone Romania recomandarea de a evita deplasarile si sugestia de a utiliza serviciile online. Reamintim ca prin intermediul aplicatiei MyVodafone putem efectua operatiuni precum: plata facturii, verificare desfasurator, blocarea cartelei SIM, activare roaming, activare restrictie apeluri, activare redirectionare apeluri, etc.

Romania a depasit astazi 100 de cazuri de coronavirus intrand in scenariul 3, scenariu care presupune transmiterea sustinuta pe scara larga, cu cresterea presiunii asupra sistemului de sanatate (101 – 2000 de cazuri).
Vodafone are si o oferta prin intermediul careia putem vorbi nelimitat in reteaua Vodafone Italia. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa achizitionam o cartela de voce de minim 10 euro iar activarea ofertei se poate face dupa cum urmeaza:

  • Apel la *100# – selectam International si Roaming – selectam Nelimitat Vodafone Italia;

Avand aceasta oferta activa, putem alege 5 numere preferate Vodafone Italia cu care putem vorbi nelimitat. Alegerea numerelor preferate se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

  • apeland numarul *100#;
  • prin aplicatia MyVodafone;
  • apel la numarul *222;
  • SMS la numarul 2800;

Vodafone: apeluri gratuite din 5 tari catre Romania

Putem seta maxim 5 numere preferate insa le putem modifica oricand. Daca depasim 10.000 de minute cu un raport al minutelor initiate/primite mai mare de 3 la 1, Vodafone isi rezerva dreptul de a intrerupe unilateral serviciile. Practic, minutele nu sunt chiar nelimitate, ci maxim 10.000 in anumite conditii.

Oferta Nelimitat Vodafone Italia are valabilitate 3 luni de la activare si nu este valabila in roaming.

Voi ce parere aveti despre posibilitatea oferita de Vodafone clientilor sai de a suna gratuit din Franta, Italia, Spania, Germania si UK catre Romania? Lasati un comentariu mai jos.

Update 19.03.2020: Concret, oferta se adreseaza clientilor Vodafone abonati la telefonie mobila si utilizatorilor prepay Vodafone care sunt in roaming in una din cele 5 tari mentionate si suna in Romania catre orice numar; Minutele gratuite sunt disponibile pana maine, 20 martie 2020;

Update 20.03.2020: Vodafone ofera si 300 de minute internationale pe fix si mobil catre Italia, Spania, Germania, Franta, Marea Britanie sau Austria; Bonusul se poate activa din aplicatia MyVodafone; Oferta este valabila pana pe 31 martie 2020;

Update 21.03.2020: Oferta prin care utilizatorii Vodafone pot apela in Romania gratuit din tarile mentionate mai sus este prelungita pana la 31 martie 2020; In plus, la cererea abonatilor Vodafone, se adauga si Austria in lista tarilor din care se poate vorbi gratuit acasa;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Oferta prin care utilizatorii Vodafone pot apela in Romania gratuit din tarile mentionate mai sus este prelungita pana la 31 martie 2020; In plus, la cererea abonatilor Vodafone, se adauga si Austria in lista tarilor din care se poate vorbi gratuit acasa.

  2. Vodafone ofera si 300 de minute internationale pe fix si mobil catre Italia, Spania, Germania, Franta, Marea Britanie sau Austria; Bonusul se poate activa din aplicatia MyVodafone; Oferta este valabila pana pe 31 martie 2020.