Supersex – va avea sezonul 2?
Supersex este o serie biografica italiana disponibila pe Netflix din 6 martie, serialul il prezinta pe actorul si producatorul de filme pentru adulti, Rocco Sifredi, familia acestuia, originile, relatiile si contextul care l-a condus catre o cariera in pornografie, acceptand ca demonul din corpul sau este compatibil cu dragostea.

Primul episod il prezinta pe Rocco Sifredi pe masura ce face un anunt socant. Aflat la apogeul carierei sale, demonii din copilaria sa din Italia inca il bantuie. Episodul incepe la Parigi unde faimosul Rocco Sifredi tine un discurs la o conventie pentru adulti. Fiind inca tanar si energic, el socheaza atunci cand anunta ca se retrage.

Rolul principal este interpretat de Alessandro Borghi (Pe propria piele – 2018, Suburra – 2015) iar in serial ii vom vedea si pe Jasmine Trinca (The Gunman – 2015, The Son’s Room – 2001), Adriano Giannini (Swept Away – 2002, The Consequences of Love – 2004), David Kammenos (The New Look – 2024), Linda Hardy (Immortal – 2004), Enrico Borello, Tania Garribba (Gomorrah – 2014), Pietro Faiella (The Girl in the Fog – 2017), Giulio Greco, Jade Pedri (Skam France – 2018), Eva Cela, Francesco Pellegrino, Johann Dionnet, Mario Pirrello (Dark Glasses – 2022) sau Gaia Messerklinger.

Supersex – va avea sezonul 2?

Desi productia nu a fost lansata ca o miniserie, sfarsitul sezonului nu pare ca ar lasa loc pentru episoade noi, de aceea credem ca se va incheia cu cele 7 episoade. Reprezentantii serialului nu au anuntat inca daca va avea sezonul 2.

Supersex are pe IMDb nota 5.9 din 621 recenzii si indicele de popularitate 690, ceea ce demonstreaza interesul ridicat pentru aceasta productie. In Romania, serialul italian ocupa locul 2 in top 10 cele mai vizionate seriale pe Netflix, dupa seria realizata de Guy Ritchie, Gangsteri cu stil (ocupa primul loc) si serialul francez Furii.

Voi ce parere aveti despre noul serial italian Supersex? Considerati ca ar avea sens sa fie lansate episoade noi? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.