Informatii despre sezonul 11 Romanii au talent
Pro TV a publicat informatii despre data difuzarii noului sezon al emisiunii Romanii au talent, dupa finalizarea filmarilor incepute anul trecut, respectand masurile de siguranta.

Juriul competitiei Romanii au talent este schimbat sezonul acesta, noutatea fiind inlocuirea lui Mihai Petre cu Alexandra Dinu.
Alexandra Dinu a fost prezentatoarea emisiunii Trupa DP2 difuzata de TVR 2 iar in cariera de actrita a avut roluri in productii precum Capri (2008), L’isola (2012), Final Score (2018) sau Sposami (2012). In perioada 2001 – 2003 a fost casatorita cu fotbalistul Adrian Mutu.

Inlocuirea coregrafului Mihai Petre in juriul Romanii au talent a fost efectuata de Pro TV pentru a face o schimbare si pentru a schimba dinamica juriului. Aceasta este prima modificare efectuata asupra juriului de la lansarea emisiunii in Romania, in primele 10 sezoane avand acelasi format.

Cu exceptia Alexandrei Dinu, juriul ramane la fel avand in componenta pe Andi Moisescu, Andra si Florin Calinescu. Pavel Bartos si Smiley vor fi in continuare prezentatorii sezonului 11 al emisiunii Romanii au Talent.

Data difuzare Romanii au talent 2021
Sezonul 11 Romanii au talent va incepe vineri, 5 februarie 2021 si vor fi difuzate doua editii pe saptamana

Informatii despre sezonul 11 Romanii au talent

Romanii au talent este o franciza a emisiunii Got Talent si este difuzata de Pro TV din 2011. Aceasta este una dintre emisiunile preferate ale romanilor, avand audiente foarte bune (cateva milioane de telespectatori urmaresc fiecare editie a emisiunii), motiv pentru care a fost difuzata constant de la lansarea acestui format in Romania.

Preselectiile sunt tinute in cele mai mari orase al tarii iar castigatorul emisiunii primeste un premiu de 120.000 de euro.
Ultima editie a emisiunii Romanii au talent a fost castigata de mecanicul Radu Palanita, care a primit Golden Buzz din partea lui Florin Calinescu. Acesta si-a gasit talentul de a canta la varsta de 36 de ani.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Romanii au talent si despre noul juriu?

Update 25.01.2021: Pro TV va difuza emisiunea Romanii au talent in fiecare zi de luni si vineri, din 5 februarie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII