Consiliul Local Voluntari cumpara postul radio Sport Total
Primaria din Voluntari a semnat preluarea postului radio Sport Total. Firma media infiintata de Consiliul Local Voluntari, Publivol Creativ a achizitionat compania Global Media Expert, companie care detine licenta postului de radio Sport Total FM, anunta paginademedia.ro.

Sport Total emite pe frecvente radio din orasele Bucuresti, Brasov, Dragasani, Botosani,  Fagaras, Galati, Focsani, Slatina sau Zarnesti. Galobl Media Expert a fost cumparata de la o companie detinuta de Radu Calin.

Primarul orasului Voluntari este condusa de Florentin Pandele iar primaria  mai detine si postul Metropola TV lansat recent, post care a depus la CNA actele necesare pentru a se transforma din post cu difuzare locala in post cu difuzare nationala. CNA a amanat luarea unei decizii asupra acestei cereri.

Metropola TV transmite si competitii sportive precum volei sau atletism. Metropola TV a primit licenta de la CNA in martie 2020. Compania care a obtinut licenta pentru Metropola TV a fost condusa de jurnalistii Alex Cautisi si Andi Laslau. Acesta din urma a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 si Nasu TV.

Sport Total a fost lansat in 2007 de catre Nicolae Bara. Robert Turcescu si-a aratat intentia de a cumpara postul in 2011 insa a renuntat. In 2016, angajatii postului fac un protest pentru intarzierea platii salariilor, printre angajatii postului care au participat la proteste sa aflat si jurnalistul sportiv Radu Banciu (fost realizator al emisiunii Lumea lui Banciu la B1 TV, acum lucreaza la Look Sport+). La Sport Total, Radu Banciu realiza emisiunea 11 metri.

Consiliul Local Voluntari cumpara postul radio Sport Total

Printre angajatii ramasi la Sport Total FM ii putem mentiona pe Daniel Nazare sau Dragos Borchina. Sport Total FM este si in grila nationala a cablistului Digi, in grila caruia este disponibil si Metropola TV (pe cablu, atat in grila digitala cat si in grila analogica, in Bucuresti si Ilfov).

In lupta pentru a cumpara postul radio Sport Total au fost DC News, Marcel Pacurar si Primaria Voluntari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU