Pearl, detectiv la Whitstable / Capitanul Marleau – sezoane noi DIVA
In luna iulie, postul de televiziune Diva difuzeaza sezoane noi ale serialelor Pearl, detectiv la Whitstable si Capitanul Marleau.

Pearl, detectiv la Whitstable revine in grila Diva din 3 iulie, de la ora 21, cu un nou sezon, sezonul cu numarul 2. Primul sezon a fost difuzat de Diva in primavara acestui an. Pearl Nonal (Kerry Godliman) este o mama singura care isi indeplineste visul de a deveni un mare detectiv.

In sezonul 2, Pearl devine un detectiv cu norma intreaga, daca la inceput ea avea un restaurant pe care il conducea si rezolva ocazional anumite cazuri, in sezonul doi Pearl devine un detectiv care detine un restaurant. Zvonul ca Pearl rezolva cele mai dificile cazuri de crima si disparitii se raspandeste repede in micul orasel maritim Whitstable iar localnicii vin la Pearl cu tot felul de cazuri care mai de care, bizare, reale sau imaginare.

In sezonul doi, eroina va rezolva cazuri de disparitie si cazuri de crima. Un baietel dispare si Pearl se implica in rezolvarea cazului. Pearl are probleme cu mama sa, care, ori are un inceput de dementa sau chiar o viziteaza un hot. In alt episod, Pearl va descifra o serie de scrisori de amenintare asupra unei actrite celebre care locuieste in zona.

In distributia serialului revine si actorul Howard Charles in rolul detectivului sef Mike McGuire. Serialul Pearl, detectiv la Whitstable este facut dupa cele 9 romane scrise de Julie Wassmer. Sezonul doi al serialului are 6 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Pearl, detectiv la Whitstable / Capitanul Marleau – sezoane noi DIVA

Capitaine Marleau / Capitanul Marleau revine din 17 iulie, de la ora 17:50, de luni pana vineri, cu sezoanele 6 si 7. Cel mai excentric capitan al Jandarmeriei Nationale a Frantei revine si rezolva noi cazuri. Marleau (Corinne Masiero) este un fel de Sherlock Holmes feminin care nu renunta la caciula sa rosie. Marleau are o personalitate unica, un comportament imprevizibil, un simt al umorului negru, cu metode de lucru atipice si neconventionale.

Serialul Capitanul Marleau a fost lansat in 2014 si a fost cel mai urmarit serial TV in anii 2018, 2019 si 2020 in Franta. Durata medie a fiecarui episod este de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.