Se stringa darul / Ochii din umbra – sezoane noi Kanal D
Postul de televiziune Kanal D a pregatit pentru luna februarie mai multe surprize pe care le vom detalia in acest material.

Din data de 12 februarie, Kanal D va difuza un nou sezon al emisiunii Se striga darul care va incepe de la ora 20. Emisiunea Se striga darul va fi difuzata in fiecare zi de sambata, amfitrionii acestei emisiuni sunt Gratiela Duban si Mihai Mitoseru. Cei doi le vor prezenta telespectatorilor cele mai frumoase nunti din Romania si  obiceiurile de nunta din fiecare zona.

Mihai si Gratiela spera sa castige fiecare razboiul strangerii de zestre pentru concurentii lor. Asa cum ne-am obisnuit, in aceasta emisiune vom vedea cele mai frumoase povesti de dragoste si vom participa alaturi de miri la pregatirile si desfasurarea celui mai fericit eveniment din viata lor.

Mihai Mitoseru spune despre colega sa de filmari ca este un adversar foarte puternic si ca s-a descurcat foarte bine. La randul sau, Gratiela Duban a declarat ca acest proiect din care face parte ii este foarte drag si ca se simte ca intr-o familie in cadrul echipei de filmare.  Gratiela a spus despre Mihai ca este un coleg pe care se poate baza. Asadar, nu pierdeti un nou sezon al emisiunii Se striga darul.

Se stringa darul / Ochii din umbra – sezoane noi Kanal D

Tot la Kanal D si tot din 12 februarie, de la ora 22, revine si emisiunea Ochii din umbra. Emisiunea va fi prezentata de Ernest care impreuna cu echipa lui de detectivi vor rezolva diferite cazuri ale unor oameni obisnuiti. In noul sezon vom vedea povesti de viata in care  tradarea, minciuna si secretele dureroase destrama familii.

Prezentatorul emisiuni Ochii din umbra a declarat despre noul sezon ca va fi un sezon in care vom vedea povesti de-a dreptul socante despre semenii nostri. A treia noutate venita din partea Kanal D este cooptarea lui Dan Negru in echipa sa de vedete, cel care timp de peste 20 de ani a facut parte din echipa postului Antena 1.

Dan Negru a prezentat diferite emisiuni de divertisment precum Next Star, Te pui cu blondele si celebrele emisiuni dedicate Revelioanelor. De-a lungul timpului, omul de televiziune Dan Negru a fost supranumit Regele Audientelor. Prin aceasta mutare, sefii Kanal D spera sa compenseze pierderea emisiunii Survivor care a adus postului cu actionariat turc timp de 5 ani audiente excelente. Inca nu stim ce format TV va prezenta Dan Negru, insa atunci cand vom afla noutati vi le vom prezenta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.