Urmatoarea statie, Craciunul / Promisiune de Craciun – DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze saptamanal filme cu tematica de Craciun. Aceste filme sunt difuzate in zilele de marti si vineri de la ora 20 si duminica de la ora 16. Iata care sunt filmele cu tematica de Craciun ce pot fi urmarite pe Diva in saptamana 8-13 noiembrie.

Next Stop, Christmas / Urmatoarea statie, Craciunul (2021) – 8 noiembrie, ora 20. Angie Reynolds (Lyndsy Fonseca) este de profesie medic. In ziua de Craciun, ea este de garda la spital. De acasa si pana la spital ea face naveta cu trenul. In tren, Angie adoarme iar in momentul in care se trezeste descopera ca s-a trezit in acelasi loc dar cu 10 ani mai devreme.

Pentru a obtine biletul de intoarcere, Angie va trebui sa faca alegerile corecte din viata ei din trecut. Ea va avea cateva decizii de luat foarte grele si complicate. Cateva decizii pe care va trebui sa le ia Angie ii vor schimba viata complet, de exemplu daca accepta propunerea chipesului Tyler Grant (Eric Freeman) atunci ce se va intampla cu relatia dintre ea si iubitul ei din viitor, Ben Lee (Chandler Massey).

Urmatoarea statie, Craciunul / Promisiune de Craciun – DIVA
Filmul Urmatoarea statie, Craciunul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

The Christmas Promise / Promisiune de Craciun (2021) – 11 noiembrie, ora 20. Nicole Graham (Torrey DeVito) trece prin momente grele dupa moartea prietenului sau. Nicole nu isi revine nici dupa un an de zile de cand prietenul sau a murit intr-un accident. Tanara este sfatuita de bunicul sau sa vanda casa in care a locuit cu prietenul ei, acest lucru ar face-o sa treaca mai departe. Pentru a vinde casa, Nicole angajaza un tamplar pe Joe Roberts (Dylan Bruce) pentru a o ajuta la renovare.

Al doilea sfat pe care il da bunicul sau pentru a trece de suferinta este acela de a trimite SMS-uri catre numarul decedatului. Intr-o zi de Craciun, spre surprinderea lui Nicole, ea primeste raspuns la acele SMS-uri.

Filmul Promisiune de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 6,7.

Christmas at Castle Hart / Craciunul la Castelul Hart (2021) – 13 noiembrie, ora 16. O tanara pe nume Brooke Bennett (Lacey Chabert) este confundata de un tanar nobil irlandez cu o organizatoare de evenimente. Tanarul Aiden Hart (Stuart Townsend) ii propune lui Brooke sa ii decoreze castelul pentru o petrecere de Craciun. Fermecata de frumusetea tanarului, ea accepta provocarea. Filmul Craciunul la castelul Hart are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a luat nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.