Plata online factura Digi (RCS & RDS)

Plata online factura Digi (RCS & RDS) – In acest articol vom detalia modalitatea prin care putem achita online factura Digi, fara sa fie nevoie sa ne deplasam intr-o casierie sau intr-un punct al partenerilor Digi unde se poate plati factura.

Plata online se face rapid si este utila din urmatoarele puncte de vedere:
-economisim timp, fara sa fie nevoie sa ne mai deplasam intr-o casierie Digi sau intr-un punct al partenerilor Digi (Selfpay, Paypoint, Qiwi, Payzone, Un-doi, Westaco);
-ajutam la reducerea consumului de hartie – platind online putem activa trimiterea facturii Digi in format electronic pe e-mail, prin SMS, sau prin WhatsApp;
-evitam deplasarea in locuri aglomerate, fapt recomandat din cauza pandemiei cauzata de virusul COVID-19;

Plata online factura Digi (RCS & RDS)
Asadar, plata online a facturii Digi se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

 1. Site-ul DigiRomania.ro (fara cont)

Pe site-ul Digi avem un buton evidentiat in dreapta Plateste factura online, selectam aceasta optiune. Pentru a plati factura avem nevoie urmatoarele informatii:

 • numar de telefon sau codul de client sau serie si numar factura;
 • suma de plata;
 • adresa e-mail;

Tot aici avem optiunea Vreau sa activez factura electronica daca dorim acest lucru. Apasam butonul Plateste factura si suntem redirectionati catre pagina unde introducem datele bancare. Pentru a efectua plata online avem nevoie de un card Visa sau Mastercard.

2. Site-ul DigiRomania.ro (logati in cont)

Pentru a plati factura din contul Digi trebuie sa ne logam in cont in sectiunea Contul Meu. Selectam numele nostru in dreapta – Factura mea – bifati factura dorita si procedati catre pagina de plata.

3. Aplicatie mobil Digi Romania

4. Aplicatie Internet Banking

Putem plati online factura Digi si din aplicatia mobile banking (exemplu: Mobile Banking Unicredit, Homebank ING, BT, Banca Comerciala Carpatica, Credit Coop, etc). Avem nevoie doar de codul de client, numarul facturii si suma de plata.

5. Aplicatie Pago

6. Virament bancar

Putem trimite suma de plata alaturi de cod client, numarul facturii, numele si prenumele titularului in unul din urmatoarele conturi bancare:

 • ING Bank: RO51INGB0001000000018827
 • BRD-Groupe Société Générale: RO64BRDE450SV72419954500
 • UniCredit Tiriac Bank: RO94BACX0000000189518001

Toate modalitatile prezentate mai sus au comision 0%. Este recomandat sa platim online pe site-ul Digi deoarece este cea mai rapida modalitate de plata, prin alte modalitati inregistrarea platii poate dura mai mult.

Cum platim factura Digi online din strainatate?

Daca dorim plata facturii din afara tarii, avand in vedere ca toate modalitatile necesita un card bancar, putem folosi modalitatile descrise mai sus.

Activare factura online Digi

Daca dorim activarea trimiterii facturii online, avem urmatoarele modalitati:

 • pe site-ul Digi Romania selectam Plateste factura online si bifam Vreau sa activez factura electronica;
 • apel la relatii cu clientii Digi la numarul 03xx400414 (unde xx reprezinta prefixul judetului, exemplu pentru Timis: 0356400414) sau 0314004414 pentru Bucuresti/Ilfov;

Activare plata recurenta Digi

Activarea online a platii recurente se poate activa foarte usor in momentul in care platim o factura pe site-ul Digi, in prima fereastra care apare dupa apasarea butonului plateste, bifam optiunea activarea platii recurente si setam limita sumei platite lunar si durata recurentei.

Daca aveti nelamuriri sau intampinati dificultati cu plata online, lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

256 COMENTARII

 1. In fiecare luna am probleme cu plata on line a facturilor DIGI,sunt obligat sa repet completarea de cateva ori cu datele personale cum ca nu ar fi corecte,apoi mi se comunica sa le repet ca a expirat timpul si asa trec zeci si zeci de minute ! Prefer sa merg sa platesc factura direct la casieria unui punct de lucru DIGI ! Cum poate fi eliminat acest chin cu plata on line a facturilor ?

 2. imi plateam factura DIGI asupra abonament mobil la nr.07******* 0n-line prin intermediul card bancar si am probleme de blocaj, asa deci imi doresc factura postal gen Str. *, Nr. *, Slobozia, jud. Ialomita ori Str. *, Nr *, Sat. Fundata, Com. Perieti, jud. Ialomita…