Sezonul 3 din Sweet Tooth: un baiat cu cornite va fi oare si ultimul?

Pentru cei care nu au aflat inca, Sweet Tooth: un baiat cu cornite este un serial de actiune, aventura si drama foarte popular si apreciat in randul spectatorilor de toate varstele. Notat cu 7,8 pe platforma Imdb, Sweet Tooth are o cota de popularitate de 34, fiind in ascensiune odata cu lansarea recenta, in aprilie 2023, a sezonului 2 pe platforma de streaming Netflix.

Chiar daca pandemia Covid-19 s-a terminat, subiectul virusului ucigas care schimba odata pentru totdeauna omenirea este unul adanc ancorat in subconstient. In cazul prezentat in Sweet Tooth: un baiat cu cornite, un virus a afectat patura cea mai sensibila a oamenilor, si anume copiii.

Astfel, nou-nascutii se nasc hibrizi, adica jumatate om si jumatate animal. In cazul lui Gus (Christian Convery), anomalia se prezinta sub forma unor coarne de cerb care ii impodobesc capul cu par balai. Desi protejat de agresiunile celor care ii urasc pe hibrizi pentru ca nu stiu daca acestia sunt cauza sau urmarile virusului, Gus, care a trait izolat intr-o casuta in padure, decide sa plece intr-o calatorie initiatica pentru a-si gasi mama, pe Birdie.

Iar de aici va urma o intreaga aventura alaturi de un prieten pe cat de impozant, pe atat de bun: Tommy Jepperd (Nonso Anozie). Pentru ca lumea este mare si periculoasa, mai ales cand esti un baiat hibrid in cautarea originilor.

Ambele sezoane ale serialului sunt disponibile pe Netflix. In primul sezon, lansat in anul 2021, facem cunostinta cu personajele principale si atmosfera unui Pamant post-apocaliptic, in care oamenii sunt inca traumatizati de frica.

Sezonul 3 din Sweet Tooth: un baiat cu cornite va fi oare si ultimul?

In sezonul al doilea, cei doi prieteni, Gus si Jepperd, gasesc indicii ale prezentei lui Birdie, mama lui Gus, undeva in indepartata Alaska. In sezonul 3, care inca nu s-a confirmat oficial dar este cel mai probabil sa apara in primavara sau vara anului 2025, cautarea lui Birdie va continua si speram cu totii la un final fericit pentru baiatul cu cornite.

Ceea ce constituie originalitatea acestui serial este faptul ca a fost inspirat de benzile desenate DC create de Jeff Lemire. Producatorii executivi ai serialului sunt Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell si Linda Moran, serialul fiind produs de Warner Bros.

Palmaresul de premii ale lui Sweet Tooth: un baiat cu cornite cuprinde un numar de 10 premii si 14 nominalizari. Povestea este frumoasa, iar jocul actorilor, multi dintre ei copii foarte  frumosi si talentati, nu a trecut neobservat in randul criticilor si iubitorilor de fantasy si SF din intreaga lume. Astfel, Sweet Tooth: un baiat cu cornite a castiga premiul IMDbPro Top 200 pentru Cele mai Populare Titluri 2021- 2022. Asadar, dupa recenta lansare a sezonului 2, asteptam cu nerabdare confirmarea celui de-a, treilea sezon.

Update: Netflix a confirmat ca serialul va avea sezonul 3, acesta va fi ultimul si va fi lansat in 2024;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.