Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea – din ianuarie 2024 la Antena 1
Una dintre cele mai iubite si urmarite emisiuni de pe Antena 1 va reveni in grila postului cu un nou sezon in prima saptamana a anului 2024. Emisiunea care revine la Antena 1 pe 8 ianuarie este Poftiti pe la noi. Emisiunea lui Nea Marin Barbu revine cu sezonul 10.

Poftiti pe la noi va fi difuzata in zilele de luni, marti si miercuri, din 8 ianuarie, de la ora 20:30. Sezonul 10 va intra pe tronsonul lasat liber de Asia Express. Sezonul 10 al emisiunii Poftiti pe la noi se numeste Poftiti in Dobrogea. Echipa din linia intai a emisiunii este formata din Marin Barbu, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu care vor strabate toate locurile emblematice ale regiunii Dobrogea, locuri ce merita promovate, cum ar fi statiuni de plaja, Delta Dunarii, padurile si lacurile din aceasta zona.

Printre invitatii acestui sezon aniversar al emisiuni Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea se numara: Ilona Brezoianu, Sonny Medini, Riki Watanabe (cunoscut datorita emisiunii Chefi la Cutite), Nicolai Tand (bucatarul emisiunii Neata), Radu Bucalae, Catalin Morosanu, Paula Chirila si altii.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea – din ianuarie 2024 la Antena 1

Modul de desfasurare a emisiunii Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea este urmatorul: Marin Barbu, ajutoarele sale Liviu si Andrei, sosesc alaturi de invitatii lor intr-o comuna din Dobrogea. Nea Marin si invitatii sai muncesc si viziteaza dar si promoveaza cele mai emblematice zone si traditii ale Dobrogei timp de o saptamana.

Primul sezon a fost difuzat in anul 2014 pe Pro TV sub denumirea Serviti va rog. Dupa aceea, Nea Marin Barbu s-a mutat la Antena 1 unde a continuat proiectul Serviti va rog sub denumirea actuala, Poftiti pe la noi. Emisiunea promoveaza cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si ale Republicii Moldova.

Ultimul sezon al emisiunii s-a numit Poftiti pe la noi: Poftiti la Targ si a fost difuzat de Antena 1 in decembrie 2022. Antena 1 apartine companiei Antena SA si are licenta tematica – generalista. Postul se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara, cum ar fi: Digi, Vodafone, Focus Sat, Orange Romania si iNES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.