Tom si Jerry la New York pe Boomerang
Postul de televiziune Boomerang va difuza luni, 15 noiembrie, de la ora 17, serialul de desene animate Tom si Jerry la New York (2021). Tom si Jerry sunt cele mai simpatice personaje de desene animate din toate timpurile.

In acest serial vom vedea prin cate aventuri vor trece cei 2 amici in orasul care nu doarme niciodata. Tom si Jerry vor locui intr-un hotel luxos numit Royal Gate insa acesta va deveni neincapator pentru cei 2 atunci cand ei incep sa se alerge si sa distruga tot in drumul lor. De altfel, Tom si Jerry nu se vor alerga doar in preajma hotelului in care stau ci se vor harjoni si in alte locuri din New York, cum ar fi Center Park, muzee, magazine sau vagoane de metrou.

Iata cateva nazbatii pe care cei 2 eroi ai serialului le vor face in serialul Tom si Jerry la New York. Intr-o zi, Tom doreste sa ii faca o surpriza prietenei lui, dorind sa ii ofere un inel castigat la un aparat cu surprize dintr-un magazin. Insa Jerry soricelul ii fura lui Tom inelul si asa incep aventurile celor doi in acel magazin pana cand sunt opriti de Spike, cainele de paza al magazinului respectiv.

Intr-o zi, Tom doreste sa zboare cu un zmeu prin Center Park insa distractia lui va fi oprita de Jerry care doreste sa il dea jos de pe acel zmeu. In hotelul in care locuiesc cei 2 soseste un client cu animalul sau de companie, un cameleon. Cameleonul pleaca din camera stapanului sau si se imprieteneste rapid cu soricelul Jerry.

Tom si Jerry la New York pe Boomerang

Serialul Tom si Jery la New York este cel mai nou serial al francizei Tom si Jerry. Acest serial a fost lansat in SUA in 2021 si are doar 7 episoade, un episod are durata de 28 minute. Tom si Jerry la New York continua aventurile celor 2 desfasurate in pelicula cu acelasi nume care a fost lansata tot anul acesta.

Boomerang este un post de desene animate ce se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4-7 ani. Pe Boomerang putem urmari seriale ca: Scooby Doo, Tom si Jerry si altele. Boomerag apartine de compania Warrner Media si se afla in grilele tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.