Polly Pocket: Puterea celor mici – Minimax
In acest material vom detalia cele mai interesante programe pentru copii difuzate in luna august de posturile Minimax si JimJam.

Postul Minimax va difuza: Polly Pocket: Puterea celor mici incepand cu 1 august, de luni pana vineri, de la ora 08:00. Polly este o fetita care doreste mereu sa ajute insa cei mari ii spun mereu ca este prea mica pentru a-i ajuta. Intr-o zi, Polly primeste in dar un medalion care ii permite sa se micsoreze pana la 10 cm atunci cand doreste. Cu ajutorul medalionului, Polly si telespectatorii postului Minimax vor descoperi cum arata lumea de la inaltimea de 10 centimetri.

Serialul Polly Pocket: Puterea celor mici are 4 sezoane cu un total de 94 de episoade si cu o durata medie/episod de 22 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 6.

Postul de televiziune JimJam a pregatit in luna august pentru cei mici maratoane de episoade ale celor mai indragite seriale.

Stiai ca? este un program educativ difuzat de JimJam in fiecare zi timp de un minut prin care copiii afla cele mai interesante informatii despre vedeta lunii.

Bing! se va vedea in fiecare zi, de la ora 12:35 si 13:30 si de luni pana vineri de la ora 18:35 la 19:00. Bing este un iepuras care alaturi de prietenul sau Flop invata totul despre mediul inconjurator. Serialul Bing are un total de 105 episoade fiecare episod avand in medie 7 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6.

Maraton Tripletii va fi difuzat in fiecare zi de la ora 15:35. Trei frati care invata in fiecare zi ce inseamna dragostea frateasca si altruismul.

Polly Pocket: Puterea celor mici – Minimax

Animale Uimitoare in fiecare zi de la ora 19:00 si 21:00. Urmarind acest program, copiii vor invata lucruri fascinante despre curaj, importanta familiei si munca in echipa. Cu ajutorul acestui program, copiii vor cunoaste si animalele din padure.

Bobita si Buburuza, in fiecare zi, de la ora 14:32. Un melc si o fetita mamaruta au parte de aventurile vietii lor in incercarea de a-si face noi prieteni.

Posturile de televiziune Minimax si Jim Jam apartin companiei AMC Networks si se adreseaza tuturor copiilor prescolari si nu numai. Aceste canale sunt prezente in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania cum ar fi: Orange, Orange Romania Communications, Vodafone, Focus Sat, iNES si Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Din 9 august Minimax va difuza sezonul 4 din Polly Pocket – Puterea celor mici luni-vineri ora 08:00 dimineața. Serialul are în acest moment 65 episoade (dacă numărăm inclusiv episoadele din sezoanele 2-4 care au câte 2 segmente).