Antena Play nu va mai fi gratuit la Focus Sat pentru abonatii Play TV

Focus Sat isi instiinteaza abonatii ca platforma Antena Play nu va mai fi gratuita incepand cu 1 noiembrie 2023. Astfel, abonatii care doresc sa beneficieze de platforma online a grupului Intact vor trebui sa plateasca suplimentar pentru acest serviciu. Aceasta este notificarea trimisa de Focus Sat abonatilor:

„Stimate client,
Dorim sa te informam ca accesul gratuit la AntenaPlay prin intermediul pachetelor TV Focus Sat active este disponibil pana la data de 31 octombrie 2023, inclusiv.

Incepand cu data de 01 noiembrie 2023, produsul AntenaPlay poate fi achizitionat direct din Contul meu Focus Sat pe focussat.ro”.

Aceste notificari au fost trimise abonatilor Play TV, nu avem inca informatii daca Antena Play va ramane gratuit pentru abonatii Play TV Extra.

Asadar, abonatii Focus Sat care doresc sa mai foloseasca Antena Play vor trebui sa plateasca suplimentar. Pretul acestei platforme este 5 lei pe luna daca abonarea se face din contul Focus Sat, avand o reducere substantiala fata de pretul integral al abonamentului in cazul in care se activeaza direct pe site-ul Antena Play (in acest caz, pretul abonamentului lunar de 7.99 euro).

Antena Play nu va mai fi gratuit la Focus Sat pentru abonatii Play TV

Pe Antena Play pot fi vizionate filme, seriale si emisiuni TV dar si posturile de televiziune live ale grupului Intact. Printre posturile live putem mentiona urmatoarele care se vad atat la TV cat si in mediul online: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Antena 3 CNN, ZU TV, Antena International, Mireasa, Mireasa+, Mireasa Extra, MediCOOL TV, Comedy Play, Antena Monden, CaTine, Hello Taste, ObservatorNews, Radio ZU, Romantic FM, Liga Portugal sau Serie B.

Voi utilizati platforma Antena Play? Va influenteaza in vreun fel eliminarea platformei din pachetul Focus Sat? Lasati un mesaj in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII