Posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3 vor intra in grila Digi TV satelit (DTH)

Posturile trustului Intact (Antena 1, Antena Stars, Antena 3) vor intra in grila Digi TV satelit (DTH) dupa ce Digi a anuntat pe bursa stingerea litigiilor cu Antena Group.

“Compania informează acţionarii şi investitorii că RCS & RDS, filiala din România a Societăţii (“RCS&RDS”), a încheiat în data de 15 iunie 2018 un contract de tranzacţie cu Antena Tv Group  şi Antena 3  (“Antena Group”)” specifica anuntul companiei.

Aproape de mijlocul anului 2012, posturile Antena 1, Antena 3 si Euforia (actualul Happy Channel) au iesit din grila platformei de satelit a operatorului RCS – RDS afectand aproximativ 1.1 milioane de abonati Digi. Reprezentantii RCS au declarat ca au decis scoaterea din grila a acestor posturi din cauza ca le-au fost ceruti 7 milioane de euro pentru transmisia celor 3 posturi doar pe satelit.

Prin iesirea posturilor din grila Digi satelit, Antenele au pierdut aproximativ 15% din piata de distributie TV.

Urmarile acestor modificari de grila au fost declaratii acide din partea reprezentantilor Antena Group, numind deciziile celor de la RCS – RDS „abuzive, chiar josnice”.

Timp de 4 ani de zile numeroase sesizari au fost facute de catre abonati pentru reintroducerea posturilor trustului Intact in grila si se pare ca, dupa lungi asteptari, problema o sa fie rezolvata odata cu stingerea litigiilor.

Ramane de vazut cand vor intra in grila Digi TV satelit (DTH) posturile Antena 1, Antena Stars si Antena 3, asteptam informatii privind acest aspect. De asemenea, vom vedea daca vor intra in grila si posturile Happy Channel si ZU TV.

Ca urmare contractului incheiat in data de 15 iunie 2018 se sting toate litigiile dintre RCS & RDS si Antena group.

Exista zvonuri ca posturile vor fi transmise in format pay tv, astfel incat abonatii care doresc aceste posturi sa nu fie nevoie sa plateasca nimic. In format pay tv inseamna ca aceste posturi vor costa operatorii pentru a fi retransmise, insa cel mai probabil costurile vor fi suportate de catre operatori, asa cum se intampla si acum pentru unele posturi precum Discovery si Eurosport.

Update 22.08.2018: Posturile Antena nu au fost introduse nici pana in momentul de fata in grila Digi TV satelit (DTH), ultimele informatii avute de la serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS sunt ca se negociaza in continuare pentru reintroducerea acestor programe. Este posibil sa primim mai multe informatii despre acest subiect la sfarsitul lunii septembrie 2018.

Update 02.10.2018: Programele Antena 1 , Antena 3 , Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv in grila Digi TV satelit (DTH) de astazi. Multumim utilizatorului Georgian pentru informatii.

In situatia in care nu receptionati programele recent introduse Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV pe satelit (DTH) stingeti receptorul, il lasati 2-3 minute stins pana cand incepe sa clipeasca intermitent ledul rosu dupa care puteti reporni receptorul si ar trebui sa receptionati programele trustului Intact.

Daca dupa aceasta operatiune inca intampinati dificultati in receptionarea acestor programe, lasati un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

462 COMENTARII

 1. Buna ziua, am 2 receptoare prind Antena1 ,problema este ca daca un receptor este pe antena1 la celalalt receptor pot vedea doar Antena 1si celelalte programe ale grupului Antena1 celelalte programe ex protv, tvr1 etc nu vad si invers daca un receptor e pe protv pe celalalt nupot vedea antena 1 .Care ar fi solutia?

  • Doamna Mariana cele 2 receptoare cum sunt legate de lnb cu spliter,? Ce lnb aveti cu o iesire sau cu mai multe iesiri? Pentru a va putea ajuta vrem mai multe detalii. Din ce ati scris problema ar fi de la lnb, cred ca este cu o iesire iar cele 2 receptoare sunt legate cu un splitter? Daca este asa schimbati va LNB-ul puneti-va cu 2 iesiri si legati fiecare receptor cu cate un cablu separat fiecare de cele 2 iesiri ale lnbului si nu veti mai avea problema asta. Daca locuiti in tara sunati la digi prin nr relatii clienti aflat pe factura. Daca locuiti in strainatate cumparati va dvs lnb dublu adica cu 2 iesiri rugati pe cineva care se pricepe sa il instaleze la antena, si legati cele 2 receptoare cum am scris mai sus si nu veti mai avea astfel de probleme. Mult succes.

 2. Buna seara,locuim în Spania și am aflat de curând ca se redifuzeza programele antena 1 și celelalte programe afiliate . Dacă ați fii amabili să-mi Spune-ți cum sa fac sa le prind și eu ca de moment nu le prindem și alți prieteni dare locuiesc în apropiere le prind . Am căzut ca cereri detali, noi avem o antena cu un lnb cu o ieșire și un receptor adevărat este ca receptorul este acel vechi gri , sper sa va fie de folos aceste detali

  • Domnule Marin 3 metode de a receptiona posturile intact. 1 Stingeti receptoru il lasati 2,3 minute becul rosu va incepe sa palpaie, dupa ce se opreste din palpait redeschideti receptorul pe pozitia 5 ar trebui sa aveti a1 .2 Daca receptorul dvs are softul vechi introduceti manual tpurile si scanati manual dupa cum urmeaza. Apasati butonul meniu intrati la scanare sau instalare in functie de cum scrie in receptor si acolo aveti functia de Scanare manuala a tpului si introduceti coordonatele pentru a1 a stars si a 3 tp 11996 v 28000 si pentru zu tv 11938 v 28000 si apasati pe functia scanare asteptati 2,3 minute si veti avea posturile intact in grila. 3 Daca aveti softul nou si nu ave-ti functia de la punctul 2 atunci intrati in meniu instalare si dati la setarile fabricantului . Daca nici o metoda nu functioneaza aveti receptorul defect si trebuie adus in tara si inlocuit. Daca il inlocuiti si va luati mai multe receptoare adica 2 sau 3 va trebui sa inlocuiti si lnbul si sa luati un lnb cu 2 sau 4 iesiri in functie de cate receptoare luati si legati fiecare receptor cu, cate un cablu separat de lnb de iesirile lnbului, nu cu Spliterr sau alte prostii pentru ca veti avea probleme cu receptia postutilor. Sper ca v-am fost de folos cu acest mesaj. Mult succes.

  • Toate cele 4 receptoare sunt legate printr-un spliter sau direct prin iesirile lnbului? Doar antena 1 nu receptionati pe cele 2 receptoare. Toate receptoarele sunt hd sau aveti si sd-uri. Vrem mai multe info pentru a va putea ajuta.Ce mesaj va apare cand dati pe a 1?

  • Daca cele 4 receptoare sunt legate de lnb cu cate un cablu separat fiecare prin cele 4 iesiri ale lnbului, luati un receptor la care merge a1 si puneti-l in camera unde aveti un receptor la care nu merge a1. Daca acel receptor care vede a1 functioneaza si in acea camera atunci cele 2 receptoare la care nu merge a1 sunt defecte si trebuiesc aduse in tara si inlocuite. Dar daca acel receptor la care merge a1 nu il prinde in acea camera atunci aveti probleme cu cablul din acea camera si trebuie schimbat, dar daca vedeti toate posturile tv in afara de a1 cel mai probabil cele 2 receptoare sunt defecte.Sper ca m-am facut inteles va urez succes.

  • Domnule Radu vrem mai multe detali pentru a va putea ajuta. 1 Cate receptoare aveti? 2 Ce fel de lnb aveti adica cu o iesire sau cu mai multe iesiri?3 Cum sunt legate receptoarele daca sunt mai multe adica sunt legate cu splitter? Asteptam mesajul dvs cu raspunsurile pentru a va putea ajuta.

 3. Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Locuiesc in Italia si am două receptlare(unul hd si unul normal pt. două tv) .LNB-ul este cu două ieșiri(pt. fiecare aparat).Nu reusesc să văd Antenele si nici Tvr2 la aparatul care are două ieșiri.La cel hd functioneaza perfect.Mentionez ca am resetat modemul din fabrica si l-am si inchis 2-3 min.Ce este de facut?Multumesc anticipat.

  • Cel normal pentru 2 tv ce soft are in el,adica softul vechi care iti permitea sa faci scanarea manuala a tpurilor ? Sau are noul soft care nu iti permite sa faci scanare manuala. Mai multe detalii te rog ca sa te pot ajuta.

    • Incercati sa ii faceti actualizare de soft daca nu reusiti atunci singura solutie este sa il schimbati cu unul hd. Cand veniti de sarbatori acasa in tara. Sau incercati sa va duceti cu el intr-un sediu digi din Italia pentru ca am inteles ca au deschis sedii digi prin Italia si Spania. Cauza nefunctionarii lui sunt niste tranzistori umflati,daca sunteti electrician masurati cu acel aparat de tensiune si schimbati. Va urez succes

     • Multumesc frumos pentru ajutor.In Italia,sediile digi au doar telefonia mobila.In legătură cu tranzistorii umflați(chiar daca nu sunt in domeniu) au mai fost schimbati.Parerea mea este ca nu poți vedea nici un program daca este ars un tranzistor(doar nor fi tranzistori separat pt. antena 1 si tvr).

  • Domnule Vali se poate ca unu din tranzistori sa nu mai dea tensiunea care trebuie nu neaparat ars de aceea am spus sa ii masurati cu acel aparat de masurat .Mai bine il schimbati cu unu sau doua receptoare hd cand veniti in tara Un sfat daca mai luati 2 receptoare sa cumparati si un lnb cu 4 iesiri pentru a nu avea probleme cu receptia posturilor tv. Noi iti multumim ca ai apelat cu incredere la noi si te mai asteptam daca o sa mai ai probleme. Eu sper sa nu mai aveti probleme. Va doresc o zi buna.

    • Domnule Viorel daca aveti 2 receptoare pe un lnb cu o iesire si cele 2 receptoare legate intre ele cu un splitter ,cred ca asa aveti sunt aproape sigur. Pentru a avea posturile inact in grila, scoateti un receptor din priza si faceti ce v-a spus domnul Robert cu cel care a ramas in priza ,sau dati Revenire la setarile din fabrica cu cel ramas in priza. Dupa aceea o sa vedeti ca aveti antenele in grila, in receptorul care a ramas in priza. Dupa ce ati terminat cu cel din priza si aveti antenele in grila,il scoateti din priza pe acesta si va duceti in camera in care se afla al 2-lea receptor il bagati in priza si faceti ce ati facut la primul receptor. Dar va spun ca in momentul in care cele 2 receptoare sunt deschise in acelasi timp posturile intact nu o sa le vedeti, veti avea mesajul Semnal slab sau lipsa semnal. Pentru a nu avea probleme va recomand sa sunati la digi la nr Relatii Clientii si sa cereti un lnb cu 2-sau 4 iesiri in functie de cate receptoare aveti va veni o echipa de tehnicieni va va instala lnbul si posturile va vor functiona fara probleme. Daca sunteti in strainatate, va cumparati dvs un lnb cu 2-4 iesiri il instalati ori dvs daca va pricepeti sau chemati pe cine se pricepe si legati fiecare receptor cu cate un cablu separat legate direct de la iesirile lnbului. Va urez succes si va asteptam cu un nou mesaj sa ne spuneti daca ati rezolvat.

 4. Bună ziua! Citind articolul de mai sus vreaun sa spun nu ca nu vad Antena cu toate programele ei , nu mai vizionez nici cele pentru care platesc ( digi lifestyle, b1tv, tvr2, digi word, pro2, Et! , pro x , Film Cafe , Speranța TV, Pro Gold , Hora TV . La solicitarea mea de a revizui situația și a o remedia , răspunsul a fost sa dau drumul pe un program care nu merge ( Tvr2 spre exemplu) și sa las asa pana apare imaginea.
  Acest lucru îl consider o bătaie de joc din partea RDS- RCS atât timp cât în ceea ce privește deconectarea pentru neplata serviciilor se face în cel mai scurt timp.

  • Doamna Camelia aveti anena satelit sau cablu ? Daca este satelit si a fost sistat pentru neplata ,dupa aceea ati platit si ati sunat la ei. Doamna de la telefon va zis sa dati pe tvr 2 pentru ca asa trebuie nu este bataie de joc se numeste reinitializare cartelei adica cartela dvs din receptor va reintra in sistem. Acest lucru dureaza maxim 30 de minute.

  • Buna ziua,
   Ati incercat sa faceti ce este scris prin comentarii, sa opriti receiverul 2-3 minute pana cand incepe ledul rosu sa clipeasca si sa reporniti receiverul? Daca inca nu ati facut asta, incercati.
   Aveti LNB simplu sau dublu?

 5. Domnule Bebe credeam ca s-anteles ca nu am posibilitatea de a mai trage inca un cablu pe linga cel care face legatura dintre antena si interiorul cladiri.Sau ar fi foarte inestetic cel original fiind trecut pe sub betoane si terase si ele betonate!

  • Domnule Viorel eu am inteles treaba asta ca nu se poate sa mai intindeti inca un cablu dar eu ieri v-am raspuns la mesajul dvs de ieri legat de splitere si amplificator,ca nu vor da nici un rezultat legat de semnal.

 6. Daca a incercat careva sa monteze un LNB dublu cu doua iesiri si fiecare iesire sa intre intr-un spittler cu doua intrari si cu iesirea spre receiver printr-unsingur cablu,dupa care sa fie montat din nou un spittler pentru intrarile in cele doua receivere.Sar putea monta si un amplificator de semnal in line pentru eventualele pierderi de semnal!

  • Domnule Viorel nu inteleg de ce va complicati si nu legati cele 2 receptoare direct de cele 2 iesiri ale lnbului fiecare receptor cu cate un cablu legate de cele 2 iesiri ale lnbului fara atatea spllitere. Acel amplificator nu va imbunatati foarte mult pierderile de semnal. Spliterele si amplificatorul se folosesc pentru scarile de bloc pentru cablu digital nu pentru dth adica antena satelit

 7. Buna ziua , eu am doua decodoare și nu prind antena 1 și nici celelalte doar zu tv ,,, am închis și am lăsat 2-3 minute dar degeaba ,,, ce trebuie sa fac ,,, mulțumesc

  • Doamna Mihaela daca receptionati doar zu tv dintre posturile antena,mai mult ca sigur aveti un LNB cu o singura iesire iar cele 2 receptoare sunt legate intre ele cu un Spliter, total gresit. Sunati la digi la nr relatii clienti sau cumparati va un LNB cu mai multe iesiri 2 sau 4 si legati receptoarele de acel lnb cu cate un cablu separat fiecare,dupa ce instalati noul lnb la antena dvs. Mul Succes

 8. Am o antena Kathrein de 90 cm si asta are un LNB original cu o singura iesire.De la antena porneste cablu coaxial prin pamint si cladire pina in casa.Semnalul este divizat printr-un repartitor(SPLITTER) spre cele doua receivere.Nu am posibilitatea de a mai trage un al doilea cablu de la antena pina in casa!

  • Domnule Viorel tocmai acel SPLITTER este problema din cate stiu eu acesta nu este bun pentru o antena dth pentru ca se pierde din semnal .Daca nu puneti LNB cu 2 iesiri si nu legati cele 2 receptoare cu cate un cablu separat pentru fiecare atunci veti avea mereu aceste probleme cu posturile tv.

  • Ai lnb dublu la antena?,daca nu trebuie sa iei de la Digi unul si apoi merg posturile Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu TV,la fel ca celelalte fără probleme

  • Buna ziua cele 2 receptoare cum sunt legate la antena, printr-un cablu amândouă sau cate unu separat? Pentru a nu avea probleme sunati la digi sa vina sa va instaleze un lnb cu 2 ieșiri sau daca sunteti in alta tara cumparati va dvs si chemati pe cineva , care se pricepe sa vi-l instaleze. Si veti lega cele 2 receptoare cu cate un cablu separat pentru fiecare receptor si astfel nu veti mai avea probleme cu recepția posturilor tv.

 9. Am achizionat doua receivere NA1000HD evident pentru doua televizoare.de cind au intrat si Antenele1,2 si antena star intimpin probleme cu receptia antenelor!Daca pe un televizor functioneaza un program dintre cele care sunt deja instalate,pe celalat televizor nu pot receptiona Antenele!Ce ar fii de facut?

 10. Corect,eu daca nu vreau sa ma uit pe un post,nu ma uit si gata.Eu am asteptat cu nerăbdare introducerea posturilor Antena 1,Antena Stars,Antena 3,Happy Channel si Zu TV pe dth,deoarece titularul a fost la un pas sa renunte la dthul Digi TV.Acum nu se mai pune problema rezilierii.Totusi,Digi v-a prelua in simulcrypt si Antena 1 HD?

 11. Avem Teletext pe Antena Stars,Antena3 si Happy Channel.Antena1 si Zu TV nu au teletext.Stie cineva cineva de ce posturile Intact au punct dupa nume si daca antenele vor primii EPG?.

  • Alin punctul se pune, pentru ca au fost create poziti viirtuale. Acel punct se pune pentru a face diferenta dintre grila a 2 provaidari care sunt situati pe acelasi satelit, cum este cazul intre digi si focus sat. Acest punct se pune doar la canalele care sunt preluate in simulcrypt de catre cei 2 provaideri. Sper ca am fost destul de explicit este o procedura tehnica.Vor avea si EPG aceste posturi dar nu stiu sa iti dau o data exacta cand. Legat de postul Profit .ro acest post va intra daca si abonatii Focus il vor cere. Digi nu va mai introduce posturi tv pe satelit singur decat in simulcrypt cu focus sat. Singura situatie in care va introduce posturi tv singur va fi atunci cand va mai lansa posturi proprii. Legat de perioada contractuala dintre Digi si Discovery se intinde pe perioada de 3 ani actualul contract are perioada 2016-2019.

 12. Întradevăr,ieri am actualizat decodorul Digi și am rămas plăcut surprins că în grila au apărut toate programele de la Intact.Sper doar că pe viitor ,din cauza conflictelor interioare sa nu mai avem de suferit noi, abonații.Va mulțumesc!

  • Sa speram ca nu vor mai exista astfel de probleme. Pana la urma peste tot e vorba de bani, este o afacere ce fac atat cei de la Digi cat si cei de la Intact si daca nu se mai inteleg la bani iar ei considera ca nu mai este profitabil, atunci apar aceste modificari.

 13. Doamna Daniela ati scris pe 5 octombrie ca receptorul dvs este simplu si ca pe pozitia nr 4,5 este b1 si digi sport.Cred ca dvs aveti in receptor softul vechi ceea ,ce inseamna ca dvs puteti introduce manual tpul si il puteti scana.Intrati la meniu scanare, acolo aveti varianta scanare tp manual intrati acolo scrieti la tp 11996 v 28000 si dati cu sageata de pe telecomanda scanare asteptati cateva secunde si o sa vedeti ca va vor aparea posturi noi , dupa aceea scrieti din nou celalalt tp 11938 v 28000 si scan-ti si acel tp. Daca nu functioneaza nici asa atunci receptorul este defect si trebuie schimbat.

  • Doamna Daniela acum am vazut acum ca ne-ati mai scris, am o intrebare. Postul tv Booliwood il aveti in grila? Va dau o idee sunati la digi la relatii clienti si spuneti ca nu va functioneaza receptorul nu ca nu prindeti antenele si o sa va trimita un tehnician si ii spuneti lui care este problema, ca receptorul nu capteaza antenele. Dar sa stiti ca daca nici asa nu merge o sa va schimbe receptorul si o sa va dea unul hd si o sa va coste 150 de lei parca dar puteti sa il platiti in rate iar rata va va fi pusa pe factura.

   • Este posibil ca doamna Daniela sa nu foloseasca antena in tara, ceea ce ar insemna ca nu poate sa sune la serviciul de relatii cu clientii DigiTV pentru a ajunge un angajat Digi acasa.
    Insa, sa vedem ce zice dansa daca antena este folosita in tara sau in afara tarii.

   • Buna. Multumesc de răspunsuri. Am incercat de 10 ori scanarea programelor, revenirea la setarile fabricantului. Nu prind antena1, antena3, ZU Tv, antena star, happy Channel si nici bollywood tv. Am Incercat si manual asa cum mea-ați scris dumneavoastră si am sunat si la digi care me-au spus că au verificat si ar trebui sa-mi meargă, dar din pacate nu merge. Da si nu sunt in Romania, locuiesc în Germania, deci nu am cum sa primesc un technicean.🤔 multumesc

    • Puteti sa mai faceti o incecare. Daca mai aveti pe cineva pe langa dvs care are antena si abonament digi, va duceti cu receptorul dvs la acel vecin amic, legati receptorul dvs de antena lui si faceti o revenire la setarile fabricantului si daca veti avea antenele in grila atunci aveti lnb-ul defect. Daca nu le aveti nici la amicul sau vecinul dvs atunci aveti o problema cu receptorul dvs si trebuie schimbat.Va rugam sa ne anuntati ce rezultate a dat aceasta solutie. Succes

     • Multumesc de raspuns . Din pacate nu am pe nm on zona sa pot face acest lucru. O sa merg in decembrie in Romania si atunci oricum vroiam sa schimb de la digi la Telekom.

  • Ce-i cu Bollywood tv? Am scris despre introducerea Bollywood, M5 si Epic Drama pe articolul dedicat grilei Digi, articolul acesta este despre programele postului Intact si introducerea lor pe satelit.

  • Domnule Florin ce post tv aveti pe pozitiza 5? Va recomand sa il lasati mai mult timp stins cand plecati de acasa la munca stingeti-l din telecomanda si cand veniti acasa inapoi o sa vedeti ca aveti posturile tv in grila. Sunt unele receptoare care isi actualizeaza grila de programe mai greu si trebuiesc lasate oprite mai mult timp.

    • Mai incercati o data sa dati la setarile din fabrica daca alte posturi le prindeti. Intrati in meniu Instalare si setari din fabrica.Sau setari inplicite depinde cum scrie in receptor. Teoretic daca alte posturi tv merg cam greu sa fie din aparat. Va recomand sa luati receptorul in brate va duceti pana la fratele dvs il instalati la antena lui dati la setarile fabricantului sau setari implicite si daca merge la fratele dvs atunci s-ar putea sa aveti probleme cu lnbul dvs cel mai probabil. Incercati si varianta asta. Va asteptam cu amanunte dupa ce ati incercat.

 14. Pentru a receptiona antenele pe dth digi cu ajutorul unui receptor digi satelit aveti 3 variante. 1 Stingeti receptorul 2-3 minute in acest timp beculetul rosu va fi intermitent[ adica va palpai].Dupa ce se va opri din intermitent,puteti reporni receptorul si veti gasi noi posturi tv in grila.2 Meniu Instalare Revenire la setarile fabricantului.3 In cazul in care receptorul digi va permite scanati manual frecventele. 11996 V 28000 si 11938 V 28000. Incercati aceste metode si sigur veti reusi doamna Daniela. Sau ar mai fi o metoda in functie de vechimea receptorului. Il stingeti , il scoateti din priza, il lasati 2-3 minute scos, dupa aceea il introduceti in priza asteptati intre 3-5 minute si becul rosu va fi intermitent dupa ce se opreste din palpait ii dati drumul si o sa vedeti posturile antena in grila.

 15. Buna. M-am tot chinui si eu dar nicidecum nu am reusit. Nu stiu ce as mai putea face sa meargă si la mn. Am sunat si la Digi si cica ar trebui sa meargă dar nu merge. Poate mai aveti voi vreo idee. Multumesc

 16. Domnule Iosiv daca va merge Zu tv ca asa am inteles de la dvs dar nu va merge a1 de pe pozitia 5 inseamna ca aveti probleme cu receptorul, nu trebuie sa mai dati nici o cautare si nici o revenire la searile fabricantului pentru ca dvs le aveti in grila.Ori lasati receptorul mai mult timp scos din priza,mai mult de un minut doua. Sau aveti legate 2 receptoare legate pe un cablu. Cate receptoare aveti pe un abonament? Ce lnb aveti la antena cu o iesire sau mai multe? Pentru a va ajuta astept raspunsurile dvs.

   • Va trebuie un lnb cu iesire dubla si fiecare receptor sa fie legat la lnb cu un cablu separat fiecare. Va spun ceva A1 nu o sa va mearga daca cele 2 receptoare o sa fie in acelasi timp deschis pe a1 sau pe un alt post de pe aceeasi frecventa. Cumparati un lnb dublu sau sunati la digi prin nr relatii clienti sa vina o echipa sa va puna un lnb dublu. Si atunci o sa vedeti ca o sa va mearga a1 pe ambele receptoare.

     • Nu problema este la dvs banuiesc ca ati legat cele 2 receptoare printr-un spliter. Va recomand sa sunati la digi si va vor schimba lnbul gratis fara nici un cost suplimentar. Splitarul folosit de dvs nu face bine semnalului la antena, din ce stiu eu nu este bun pentru cei ce folosesc antena de satelit. Acel spliter se foloseste la cablu digital.

 17. Pentru cei care spun ca nu au intrat antenele. Stingeti receptorul, dupa ce stingeti receptorul becul rosu va incepe sa palpaie cam vreo 1-2 minute. Dupa ce termina de palpait beculetul rosu puteti reaprinde receptorul si veti avea posturile antena in grila.

    • Pe cine ati intrebat despre acele posturi? Eu am sunat de 3-4 ori la ei si mi-au confirmat de fiecare data ca sunt in grila. Ati incercat tot ce v-am spus, inclusiv revenirea la setarile din fabrica?

    • cei de la rcs rds dar am insistat si am nimerit o fata cumsecade si in final s-a rezolvat,eu am sunat la rm valcea poate dumneavoastra in alta parte si au fost mai amabili decit cei cu care am vorbit eu.acum e bine ca au intrat si la mine si va multumesc de instintare sper sa fii ajuns la toti romanii din strainatate ,va multumesc din nou,toate cele bune!

     • aaaa ce nu inteleg eu…..platesc multe p rograme de ex digi sport ,dar nu mi le da pe tv am vb cu fata aceea mai amabila si mi-a spus ca o sa faca o reinstalare a cartelei,dar degeaba,aveti idee unde-i problema?

     • Daca nu s-a rezolvat cu reinitializarea si revenirea la setarile din fabrica va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii Digi TV si sa faceti o sesizare in acest sens.