Posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3 vor intra in grila Digi TV satelit (DTH)

Posturile trustului Intact (Antena 1, Antena Stars, Antena 3) vor intra in grila Digi TV satelit (DTH) dupa ce Digi a anuntat pe bursa stingerea litigiilor cu Antena Group.

“Compania informează acţionarii şi investitorii că RCS & RDS, filiala din România a Societăţii (“RCS&RDS”), a încheiat în data de 15 iunie 2018 un contract de tranzacţie cu Antena Tv Group  şi Antena 3  (“Antena Group”)” specifica anuntul companiei.

Aproape de mijlocul anului 2012, posturile Antena 1, Antena 3 si Euforia (actualul Happy Channel) au iesit din grila platformei de satelit a operatorului RCS – RDS afectand aproximativ 1.1 milioane de abonati Digi. Reprezentantii RCS au declarat ca au decis scoaterea din grila a acestor posturi din cauza ca le-au fost ceruti 7 milioane de euro pentru transmisia celor 3 posturi doar pe satelit.

Prin iesirea posturilor din grila Digi satelit, Antenele au pierdut aproximativ 15% din piata de distributie TV.

Urmarile acestor modificari de grila au fost declaratii acide din partea reprezentantilor Antena Group, numind deciziile celor de la RCS – RDS „abuzive, chiar josnice”.

Timp de 4 ani de zile numeroase sesizari au fost facute de catre abonati pentru reintroducerea posturilor trustului Intact in grila si se pare ca, dupa lungi asteptari, problema o sa fie rezolvata odata cu stingerea litigiilor.

Ramane de vazut cand vor intra in grila Digi TV satelit (DTH) posturile Antena 1, Antena Stars si Antena 3, asteptam informatii privind acest aspect. De asemenea, vom vedea daca vor intra in grila si posturile Happy Channel si ZU TV.

Ca urmare contractului incheiat in data de 15 iunie 2018 se sting toate litigiile dintre RCS & RDS si Antena group.

Exista zvonuri ca posturile vor fi transmise in format pay tv, astfel incat abonatii care doresc aceste posturi sa nu fie nevoie sa plateasca nimic. In format pay tv inseamna ca aceste posturi vor costa operatorii pentru a fi retransmise, insa cel mai probabil costurile vor fi suportate de catre operatori, asa cum se intampla si acum pentru unele posturi precum Discovery si Eurosport.

Update 22.08.2018: Posturile Antena nu au fost introduse nici pana in momentul de fata in grila Digi TV satelit (DTH), ultimele informatii avute de la serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS sunt ca se negociaza in continuare pentru reintroducerea acestor programe. Este posibil sa primim mai multe informatii despre acest subiect la sfarsitul lunii septembrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

265 COMENTARII

  • Cel mai probabil nu anul asta,dar totuși antenele pot intra anul asta pe Digi TV numai daca Digi face simulcrypt cu Focussat,daca nu,in 2019 intra sigur pe dth asa cum a spus Digi_Helper.Ultimele informatii venite dinspre Digi pe surse,discutiile continua cu cei de la Intact pentru reintroducerea antenelor pe dth.Informatie verficata de mine,am aflat de la cineva care lucrează la Digi.

    • Daca le dai tu bani,chiar o sa le bage,nu intelegi ca momentan cam sunt pe drojdie,au cam putini bani din cauza ca investesc in fibra dar si in telefonie mobila.Mai mult ca sigur vor activa din nou parteneriatul cu Focussat si antenele vor intra pe Digi satelit in simulcrypt,poate chiar anu asta.In visele tale domnule nu o sa intre.

 1. De fiecare data când suni la callcenterul Digi,indiferent ce problema ai,cei de acolo tin sa-ti reaminteasca ca sunt discutii cu cei de la Intact pentru introducerea antenelor pe dthul Digi,câteodată iti mai zic ca aproape sunt intelesi,dar ca mai sunt mici detalii de pus la punct,sincer eu nu mai inteleg nimic.Domn Bebe zicea ca vine azi cu noi informatii despre Digi,dar pana la aceasta ora nimic.Ce sa inteleaga cei care doresc antenele pe dth,ca Digi nu se tine de promisiune sau poate ne-a mintit?.

   • Acela nu este Digi Helper,angajat al Digi,am găsit pe o pagina de facebook,un comentariu in care se spune ca nu este cel adevărat,o sa-l caut si am postez zilele următoare aici,deci nu este nimic adevărat cum ca nu intra antenele pe dth anul acesta.

 2. Buna ziua,ultimele vesti pe surse dinspre Digi suna cam asa:Negocierile sunt avansate,aproape ca ne-am inteles cu cei de la Intact dar mai sunt de pus la punct mici detalii.Toate cele 5 posturi care apartin de Intact,vor intra in grila de baza pe dthul nostru si ca nu s-a pus problema sa facem pachet extra cu cele 5 antene.Pana la sfarsitul anului,vor intra pe dth.

  • Digisport5,pentru el inca nici nu s-a depus cerere la Cna si da va intra si pe dth in momentul in care se lanseaza,cat despre Profit TV este posibil sa intre pe dth,chiar anul acesta.FilmBox si Amc posibil din 2019,asta daca se vor intelege in urma negocierilor.

  • Ionut nimeni nu a spus ca pe data de 20 septembrie vor intra noi programe tv. I-am scris eu lui Alin ca in 20 septembrie vin cu noi date despre digi in general, iar pe Alin il intereseaza in mod special cand vor intra antenele pe dth. Informatiile pe care le comunicam pe 20 septembrie au fost anuntate partial de digi helper.
   1. Antenele nu vor intra pe dth anul asta in proportie de 90% nu vor intra, cum a spus si Digi Helper. O singura sansa au sa intre antenele pe DTH si anume, cei de la Digi sa cada la o intelegere cu Focus Sat si sa preia posturile intact de pe tpul focus prin simulcrypt.
   2. Postul Digi Sport 5 va intra si pe dth atunci cand va primi licenta de la CNA.
   3. Profit.ro: am 2 surse ca va intra si pe dth, o sursa sunt cei de la look care au declarat in fata cnaului ca posturile lor vor intra la telekom si digi in pachetele de baza ale celor 2 operatori, iar pentru Orange, UPC, AKTA vor intra cu taxa, ceea ce s-a si intamplat. La Orange se va infiinta un pachet look cu pretul de 3 lei la UPC este in pachetul Sport, Focus Sat mareste pretul pachetului Familia cu 1 leu. AKTA nu a anuntat deocamdata ce si cum, iar a doua sursa este un amic care m-a anuntat ca digi ii va asigura uplinkul postului Profit.ro prin intermediul dth-ului.
   4. Pentru moment nu vor intra posturile Filmbox si nici AMC, sa folosesc si eu vechiul mesaj sunt inca in negocieri.
   5. Digi va lansa un post 4K tot cu vechiul mesaj in curand. Legat tot de Dth-ul Digi tot domnul Alin a pus la dispozitie pe acest blog un fragment dintr-un interviu al unui domn din conducerea digi, in care acel domn a specificat clar ca Digi NU VA MAI INVESTI in DTH, ci il vede ca un serviciu suplimentar. Cu alte cuvinte nu trebuie sa aveti asteptari prea mari in ceea ce priveste dth-ul digi. Ei investesc masiv in reteaua de cablu in special in sate unde se afla AKTA sau alte companii mai mici. DTH-ul ramane pentru zonele unde nu pot ei sa vina cu reteaua de cablu. Acestea au fost declaratile domnului de la DIGI puse la dispozitie de domnul Alin.

   • Cam,cand o sa intre pe dth Profit TV,ca a inceput sa devina interesant,saptamana trecuta a difuzat si meciuri din Turcia.Pai si poate cad la intelegere cu Focussat si vor introduce antenele prin simulcrypt,asta ca tot au zis,ca mai au depus la punct mici detalii pentru introducerea antenelor pe dth.Probabil un mic detaliu este si intelegerea cu Focussat.

  • Sunt doua lucruri diferite, parerea mea, una sunt investitiile in DTH, un segment cu abonati in scadere si alta reprezinta investitiile in reteaua fixa (mai ales in zona rurala) unde s-au dezvoltat masiv, fiind unul din factorii pentru care segmentul DTH este in scadere.

 3. Iauzi sa platim pachet separat,nu frate asa cum au binevoit sa le scoata din grila in 2012 cand erau toate in baza,asa sa le puna inapoi,nesimtirea firmei Digi atinge cote maxime pe zi ce trece.Tot aud ca ca Digi,ba nu are locuri pentru cele 5 antene,ba ca nu au tpuri inchiriate,cum naiba nu au tpuri libere,ca au deja inchiriate destule pe satelitele Thor5,Thor6 si Thor7 dar si parteneriatul cu Focussat.La Digi nu primeaza interesul abonatilor,abonatii cum sa stea la aceasta firma nesimtita,daca nu baga din preferintele lor si tot gasesc diferite scuze,ce ar fi ca si abonatii dth sa nu mai plateasca gasind diferite scuze.

 4. Parerea colegului nostru care, se pare ca stie mult mai multe despre acest subiect:
  „Daca inchiriau un nou tp, nu puteau sa isi justifice cheltuiala pe chiria tp-ului dintr-un motiv foarte simplu, cei de la Digi au pierderi de abonati pe dth in fiecare trimestru. Daca se facea un sondaj in casieriile Digi cu intrebarea: „Vreti sa platiti separat pentru Antene?” Poate aveau succes sa zic 25-30% din abonati, restul nu cred, pentru ca romanul e invatat cu mocangeala si poate peste o luna din acei 30% mai pierdeau 10-12% cand se convingeau ce continut au si dupa acea luna nu mai plateau acel pachet. Mai exista posibilitatea ca posturile Intact sa fie luate in simulcrypt de pe tp-ul Focus dar dth-ul Focus Sat este lasat pentru moment de izbeliste. De la anul urmator nici nu se stie ce se va intampla cu Focus daca va mai fi cumparat sau desfiintat. De aceea cred eu ca s-au bagat acele zvonuri ca la anul vor intra programele Antena. Daca Focus Sat va fi cumparat atunci vor sta de vorba cu noul patron despre impartirea cheltuierilor.”

  Caruia ii multumim inca o data pentru ce ne impartaseste. 🙂

 5. Toata lumea vad ca se agita ca nu a intrat inca antenele pe dth,dar oare cati din cei de aici,au sunat si au cerut introducerea antenelor pe dth.Eu zic sa mai avem putina răbdare pana pe 20 Septembrie când vom avea informatii noi despre acest subiect dar pana atunci va rog sunati la callcenterul Digi si cere-ti si voi introducerea antenelor pe dth,trebuie sa grăbim putin negocierile dintre Intact si Digi.

 6. Oricum daca aveau interes pentru abonati,atat cei de la Intact cat si cei de la Digi bateau palma pana acum,cum au batut palma pt cablu la 15 Iunie.Intrarea antenelor este pusa deocamdata sub semnul intrebarii sau sub semnul discutiilor(negocieilor),începute la 1 Iulie.Un raspuns oficial despre introducerea antenelor este posibil sa-l avem la sfârșitul acestei,asta daca Digi nu se trezeste din somn si introduce antenele pana atunci.

 7. Dupa mai multe saptamani de asteptare,in legatura cu intrarea antenelor pe dth,am sunat din nou atat la Intact,unde mi-a raspuns un domn si a spus,ca din ce stie el inca se afla in negocieri cu cei de la Digi si dupa aceea am sunat si la Digi,dupa aproape 10 minute de asteptare a raspuns o doamna si mi-a raspuns si dansa ca se duc negocieri cu intactul pentru retransmisia antenelor pe dth,a zis ca se face tot posibilul pentru reintroducerea antenelor pe dth in cel mai scurt timp sau pana la sfarsitul lui 2018.Nu stiu ce sa mai cred.

 8. Sperante sunt sa introduca antenele pe dth,dar scad pe zi ce trece,dupa cum se vede,o decizie in ceea ce priveste dthul se v-a lua pana la finalul lunii Septembrie,se zvoneste ca vrea sa-l treaca pe linia a-2-a.

 9. Domnule Alin chiar dumneata ai pus la dispozitie pe acest blog un fragment din interviul domnului Popovici in care spunea despre DTH-ul Digi ca nu il mai dezvolta ci il vede ca pe un serviciu suplimentar asa ca nu iti face mari iluzii in ceea ce priveste acest serviciu. Sper ca stiti ce inseamna serviciu suplimentar. Ar fi putut lua posturile antena in simulcrypt de pe tpurile Focus Sat, dar acest dth inca nu se stie al cui va fi din 2019,pentru ca Vodafon nu a dorit sa ia si DTH-ul celor de la Liberty. Plus ca acest dth Focus mai are doar 355 de mii de abonatii si din cauza costurilor pe chiria tpurilor au hotarat cele 2 companii sa imparta aceste cheltuieli.

  • Ar putea Focussat sa facă un pact comun cu cei de la Digi,pentru introducerea antenelor pe dthul Digi,in schimbul antenelor Digi sa le pună dispozitie câteva posturi netransmise de Focussat,cum ar fi Epic Drama HD,Film Now si altele.Atunci întreb retoric,de ce tehnicienii Digi au spus in nenumărate rânduri ca vor intra antenele pe dth?,eu personal nu cred ca ne-au mințit.Pe aici pe la mine,lumea a inceput sa-si pună antene Digi TV,iar Telekom mai are doar 2 antene,in timp ce Focussat si Orange mai au doar câteva,nu cumva lumea a aflat ca Digi urmează sa reintroduca antenele pe dth,ca altceva nu prea vad,ce motiv ar fi sa se aboneze la dthul Digi.

   • Alin daca imi dai voie sa iti spun pe nume eu nu am spus ca nu vor intra antenele pe dthul digi, mi-am spus parerea personala ca sunt costuri pe care dth ul digi nu si-le poate scoate singur. De aceea am spus asteapta data de 20 septembrie ca sa vedem ce vor hotara sefii digi cu dth-ul digi. Dar vad ca deja au aparut articole cu deciziile sefilor, in legatura cu soarta dth-ului. Spui ca tehnicenii digi spun ca vor intra antenele. Dumneata, daca ai conduce un asemenea bisnis ai iesi in presa si ai spune plecati domnilor ca eu vreau sa inchid baraca.De asta am spus, se cauta solutii avantajoase pentru a introduce antenele pe dth. Un asa zis pact s-a facut,cu cei de la focus, ai observat ca s-a facut un prim schimb de tpuri la comun. O mica neintelegere a fost asta vara in timpul CM cand digi a vrut sa preia TVR HD de pe tpul Focus Sat ,dar nu stiu care a fost cauza si nu s-au inteles si digi a fost nevoit sa scoata digi sport 2 hd si sa introduca TVR HD. Din cate vad eu se inteleg mai bine cu cei de la upc direct Hu si au introdus posturi cu varianta internationala . Din declaratia domnului Popovici eu inteleg ca DTH-ul Digi va fi o varianta mai mult pentru cine are o casa de vacanta sau o pensiune pe la munte. Vom vedea ce va fi,si cand va intra posturile intact pe dth la digi, dar acest lucru il vor decide doar sefii digi,cand vor incheia , negocerile cu intactul, daca intelegi ironia. O sa inchei cu o intrebare daca nu te superi . Daca cei de la Digi ar cabla la tine in localitate te-ai muta pe cablu sau ai ramane pe dth? Acum nu iti voi da mai multe amanunte de ce te am intrebat, dar sper ca vei intelege, unde am vrut sa ajung cu intrebarea. Deocamdata atat pentru moment daca e ceva ,voi scrie aici pe blog,promit. Daca mai ai intrebari sau nelamuriri iti voi raspunde cu, cea mai mare placere.

    • Da Domn Bebe,am sa va raspund scurt si la obiect,nu as alege cablul Digi,as ramane tot pe dth din varii motive.Acum ca mai marii din Digi se intorc de maine din concediu,sper sa se puna pe treaba si sa introduca toate cele 5 antenene pe dth,asa cum au tot comunicat domnii tehnicieni,insa la momentul respectiv nu era semnata oficial hartia de introducere a antenelor.Dupa cum ati observat abonatii tot suna atat la cei de la Intact cat si la cei de la Digi,ambele parti incercand sa acopere amanarea introducerii celor 5 antene pe dth,cu asa zisele negocieri.Am o intrebare Domn Bebe,Profit.Ro va intra si pe dthul Digi TV?

 10. Dupa ai văzut,Robert ce a zis Domn Bebe,parteneriatul dintre Intact si cei de la Digi a fost semnat pentru toate platformele detinute de cei de la Digi.Cineva totusi amana intrarea celor 5 antene pe dth,cu pretextul numit discutii(negocieri),deoarece sanki cică trebuie sa plătească un nou tp pentru ele.De ce am zis sanki,pai tocmai de asta,sunt atâtea tpuri libere inchiriate de cei de la Digi pe Thor5,Thor6 si Thor7 încât si daca ar muta si ultimele posturi ramase pe Intelsat,tot mai raman locuri libere,dar lenea e cucoana mare prin curtea Digi.

 11. Este un personaj negativ care momentan blocheaza intrarea celor 5 antene pe dth,nu stiu dinspre care entitate,ori Intact,ori Digi,este posibil sa vedem doar Antena1 si Antena3 si poate Antena Stars pe dth,cel putin asta am aflat acum de la sursa mea

  • Inseamna ca sunt in relatii bune, desi din punct de vedere politic sunt la poluri opuse. Un lucru bun din punctul meu de vedere, asta inseamna ca sunt profesionisti si ne putem astepta la o colaborare buna intre ei.

 12. La aproape 60 de zile de la inceperea discutiilor(negocierilor) dintre cei de la Intact si cei de la Digi pentru introducerea pe dth a posturilor Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu TV,tot la stadiul discuțiilor(negocierilor) sunt cele două societăți,conform celor de la Intact dar și celor de la Digi,cât va mai dura nimeni nu știe,însă unele surse din Digi spun că vor intra pe dth,toate cele 5 antene.

 13. Nu stiu de unde aveti asemenea informații, eu cand intreb spun că nu se negociază nimic si chiar daca se negociază ei afla odata cu noi printr-un comunicat oficial!

  • Operatorii din call center deseori nu primesc informatia oficiala decat atunci cand se realizeaza ceva anume, nu si cand se negociaza sau exista zvonuri. Mai sunt persoane pe aici care au alte surse din interior.

  • Alex,Robert are dreptate,cei din call center,nu au cum sa stie daca se negociază pentru intrarea antenelor pe dth,deoarece nu au primit hârtia oficiala din partea conducerii,nici cei din casierii nu stiu asta si nici cei de la Comercial nu stiu,decât daca primesc o instiintare oficiala.Momentan Digi Helper zice sa se negociază cu intactul,un tehnician dth mi-a zis ca intra sigur toate cele 5 antene pe dth,dar cs inca nu au primit instiintarea oficiala de la conducere si Domn Bebe a spus ca exista sanse sa intre antenele pe dth,dar ca revine dansul cu informatii despre acest subiect cu asa zisele negocieri pana cel târziu pe 20 Septembrie,mentionand faptul,asta cei de la Digi nu vor da un comunicat oficial sau nu vor introduce antenele pana la acea data.

 14. E totul gata,dar se asteapta hârtia oficiala,care precizează când se introduc antenele pe dth,exact cum spunea Domn Bebe,luna August este luna concediilor,tocmai din Septembrie dupa ce se întorc mai mari Rcs Rds,baietii trec la butoane,deci răbdare trebuie sa vina si comunicatul oficial care v-a specifica ca in data de,urmează sa intre pe dth posturile intact.

   • Robert,ai văzut ce a zis Domn Bebe,daca vine Digi cu un comunicat,vine el cu detalii pana la 20 Septembrie,asa ca sa avem rabdare pana când vine Domn Bebe cu informatii noi.Prin târg asa se aude,ca din toamna asta revin antenele pe dth.Mi-a confirmat si tehnicianul dth,ca da intra toate cele 5 antene,care a venit pe 13 August sa imi schimbe receiverul vechi SD cu unul nou HD,Kaon 9240 NA HD

  • :))) buna asta
   dar daca ar fi mers telecomunicatiile in Romania la fel de „bine” cum merge economia tarii, inca mai stateam pe dial-up si faceam o cafea pana se descarca o poza de 1KB.

 15. Unde este acrst Digi Helper, este forum ceva.
  Este adrvarat ca sr lnchide Digi Tv Dth, ce vor sa-l lnchida.De undr este informatia asta?
  De mult e zvonul asta ca se lnchide si nu s-a lnchis lnca.

  • Se refera ca se va inchide in sensul ca RCS – RDS nu mai face investitii in platforma DTH (satelit). Acest lucru se vede clar, ei investesc foarte mult in reteaua de fibra optica din zona rurala (recent au acoperit foarte mult din zona rurala si vin cu oferte foarte bune, 50% reducere la abonament pe 12 luni sau TV Samsung in rate la 10 lei/luna), abonamente tip rural pe cablu foarte avantajoase. Numarul de abonati DTH este in scadere (in principiu datorita faptului ca au fost migrati pe cablu in localitatile unde RCS – RDS si-a facut retea), si RCS nu mai face (din cate stiu eu) campanii de teren prin care sa se aduca abonati DTH.
   Toate aceste lucruri indica in mod clar faptul ca se doreste eliminarea platformei DTH. Stai linistit, asta nu se va intampla intr-un an sau 2, este vorba de viitorul indepartat, insa chiar si asa se va intampla la un moment dat. Ei isi concentreaza toate resursele pe reteaua terestra (din punct de vedere al televiziunii ma refer), tocmai ce au declarat ca vor lansa un program generalist 4K si ca scopul lor este sa aiba in grila doar programe HD.
   Pentru abonatii din tara nu ar fi o problema eliminarea platformei de satelit (presupunand ca vor acoperi majoritatea zonelor rurale cu fibra optica) insa ramane problema cu abonatii care folosesc antena in strainatate.

 16. Buna ziua,din răspunsurile primite de mine de la Digi_Helper se arată că negocierile dintre cei de la Digi si cei de la Intact,pentru introducerea antenelor pe dth,ar fi inceput la 1 Iulie 2018.Tot de la Digi_Helper am aflat ca vor intra toate cele 5 antene pe dth,Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu TV,dar ca inca durează negocierile si de asemenea am aflat ceva care poate da toate calculele peste cap si anume la întrebarea pusa de mine,daca se vor mai introduce posturi HD pe dth,am primit răspunsul ca ei doresc sa închidă Digi Satelit.

 17. Am sunat azi la Digi sa întreb daca s-a schimbat oferta pentru noul receiver HD,dar in schimb mi-sa adus la cunostiinta ca se poarta încă negocieri cu cei de la intact pentru introducerea posturilor antena group pe dthul Digi.

  • Ei vor spune mereu ca exista negocieri pana cand vor primi o informare clara de la persoanele cu putere de decizie, fie ca se vor introduce fie ca nu se vor introduce. Sunt niste mesaje standard pe care reprezentantii de la relatii cu clientii sunt instruiti sa le spuna clientilor, pentru a ii linisti, asa procedeaza toti operatorii. Daca suni de 100 de ori la ei iti vor spune acelasi lucru si nu va avea importanta ca ai sunat de 100 de ori la ei, pentru ei lucrurile vor decurge la fel fie ca suni fie ca nu suni.
   Tot ceea ce poti face este sa astepti.

   • Pana acum,nu ziceau ca sunt negocieri cu intactul,dar din 10 August,la fiecare chestie care o întrebi la ei,tin sa-ti readuca aminte ca se negociaza cu intactul pentru introducerea antenelor pe dth,desi vorba ta poate lucrurile sunt deja încheiate,însă pana nu vor primii răspunsul oficial,vom auzi doar ca sunt negocieri.

 18. Breaking News:Am sunat la Digi,iar tanti aia de la celălalt capăt al firului,mi-a spus ca se încearcă o solutie in urma negocierilor cu intact,ca Digi dth sa reia cat mai repede in grila posturile Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu TV,când am întrebat daca sunt doar eu,sau sunt foarte putine,doamna mi-a răspuns ca sunt foarte multe cereri si ca posturile intact sunt benefice nu doar pentru abonati ci si pentru Digi dth.
  Spera sa-i convingă pe cei de la intact sa cedeze solicitarii Digi dar si a abonatilor săi,ca sa poată relua posturile intact pe dth,cat mai repede.

 19. Pentru cei care vor sa ia legatura cu cei de la Intact,o pot face la callcenter 021.94.34 sau la adresa de email,receptie @ antenagroup.ro.Deocamdata nici o alta informatie despre introducerea posturilor Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu Tv pe Digi dth.

  • Gabriel,încă sunt negocieri intre Intact si Digi,mai avem de asteptat pana ce vor intra pe dth,Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu Tv.Daca vrei informatii suna la 021.94.34 call center antena group sau la +40214091861 si +40214091862 numerele intact media group.

 20. Numerele astea de mine,+40214091861 si +40214091862 sunt ale trustului intact de unde puteti afla sau nu,depinde pe cine gasiti,despre faptul ca exista negocieri si despre stadiul lor.Mult succes

 21. Dar atentie daca sunati la numerele astea +40214091861 si +0214091862 date de mine mai jos,puteti gasi mai multi gica contra,care nu vor sa spună nimic despre faptul ca sunt negocieri pentru introducerea antenelor pe Digi dth.

  • Din sursele mele,am aflat ca de la începutul lui Iulie,au inceput negocierile dintre Intact si Digi,cred ca va mai dura ceva timp pana ce se vor intelege cele 2 entitati,dar pot spune ca negocierile încă decurg bine.Sursele sunt cei de la Intact care pot fi apelati la urmatoarele numere de telefon,call center 021.94.34(au încă probleme tehnice),dar urmatoarele numere sigur va răspund,adică la +40214091861 si +0214091862,încercări si voi

 22. Vesti bune pe surse despre negocierile sau discutiile dintre Intact si cei de la Digi.Discutiile sau negocierile dintre Intact si Digi sunt destul de avansate,sunt sanse destul mari ca in perioada urmatoare sa intre pe dthul Digi,Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu TV,depinde cat de repede se vor intelege si cu ce data va fi semnat noul contract pt dth

 23. Am ceva oficial din partea Intact,a sunat un prieten la ei sa întrebe daca si când intra posturile intact pe Digi dth,iau răspuns ca sunt discutii cu cei de la Digi pentru introducerea antenelor pe dth,a zis ca discutiile nu vor dura mult si ca ei vor iesi cu un comunicat oficial despre data introducerii si despre cate posturi intact vor introduce cei de la Digi pe dth si ca vor intra sigur anu asta

 24. Domnule Alin daca im-i permite-ti va dau un sfat ,daca ave-ti posibilitate mutativa de la digi dth sau mutativa pe cablu la ei.Slabe sanse sa intre posturile intact pe dth,chiar tind spre 0. Numarul abonatilor pe dth este in scadere,pentru ca au inceput sa cableze masiv si in sate unde nu aveau infrastructura si aveau clienti numai cu dth. Cel putin in judetul Arges de unde sunt peste 90 % l-au cablat iar abonatii de pe dth au fost mutatii pe cablu.Ieri cand am fost sa predau echipamentul am vazut foarte multi oameni cu receptoare digi asteptau sa le predea, asa la o estimare erau cam 300 de oameni. Nu au ce negocia cu Intactul pentru intrarea posturilor pe dth, pentru ca deja au un contract semnat pentru toate platformele digi.

  • Domnule Bebe,eu nu ma mut la alt operator dth,iar despre lângă Măgurele in Ilfov,nici nu se pune problema sa ajungă cei de la Digi.Stau pentru ca vor intra antenele pe dth,asa spun cei de la intact,dar va mai dura ceva timp

 25. Robert,isi merita ura din partea abonatilor pentru ca din 2010 si pana in 2016 au tot scos posturi,unele fiind de foarte buna calitate,cum ar fi Antena1,Antena2(actuala Antena Stars),Antena3,Euforia TV(actuala Happy Channel) si Gsp TV(actuala Zu TV),N24(actuala National 24 Plus),Tvr3,Sport1,Sport Klub,Telesport,Money Channel(toate cele 4 desfintate intre timp),Action Star,CineStar,Comedy Star( si acestea sau desfintat),Mtv Romania,Animal Planet,Discovery Science si Investigation Discovery.

  • Unde ai vazut ca am spus ca nu se mai introduc? Din comentariile tale eu am observat ca tie iti place sa intelegi doar ceea ce vrei, nu ceea ce este scris.
   Eu te inteleg ca esti suparat ca nu intra posturile Antena dar asta nu inseamna ca trebuie sa comentezi aiurea.

   • unde ai scris ca nu stiu daca se vor introduce sau daca vor mai intra,aici domn Robert si normal ca sunt suparat ca se amana introducerea lor sau nu vor intra deloc,sunt foarte suparat ca am doar 121 posturi in grila in timp ce grila de cablu a aceleasi companii are de azi 140,cum iti explici asa ceva.

    • Ce este de explicat? De ce nu te muti la alti operatori DTH daca altii sunt buni si Digi prosti? Nu inteleg chestia asta, daca esti asa de nemultumit de ei, de ce nu te muti la alt operator?

     • Pentru ca nu vreau si chiar au cea mai slaba grila din toate dthurile din Romania,asta deoarece au lipsa posturile intact si lipsa posturi Discovery,oricum pleacă lumea de la ei,daca tot nu vor sa-l mai tina,de ce dracu nu-l vinde

     • Pentru ca nu vor nici ei, asa cum nu vrei nici tu sa treci la alt operator. 🙂
      Vad foarte multa ura din partea ta indreptata spre aceasta companie.

 26. Vad ca pe Digi cablu au băgat de azi in grila Happy Channel HD si Zu TV HD,pe satelit nu mai baga Antena1,Antena Stars,Antena3,Happy Channel si Zu TV?