Posturile AXN ies din grilele Clar TV si Cabel TV Sistem.
In sedinta CNA din 21 noiembrie, Consiliul National al Audiovizualului a acordat mai multe avize pentru societatile de cablu Vodafone, SC Next Level Conect, NextGen Communication, SC Cable TV Sistem si Clar TV. Aceste societati au planificat sa scoata si sa introduca anumite canale TV. Tot in cadrul aceleiasi sedinte, CNA a fost informat de Consiliul Suprem de Radio si Televiziune al Republicii Turcia ca oricine doreste sa transmita cele 8 canale din Turcia trebuie sa semneze un contract. In acest material, vom detalia pe larg aceste subiecte.
Posturile AXN ies din grilele Clar TV si Cabel TV Sistem.

  • Vodafone Romania a primit aviz pentru scoaterea canalelor Trace Urban HD, Trace Sport HD si Kapital TV. In acelasi aviz, Vodafone Romania a primit, de asemenea, acordul pentru introducerea canalelor Cinemaraton SD si MD World; aceste modificari au fost deja implementate din luna trecuta.
  • Operatorul de cablu Next Level Conect din Buzau a primit aviz si a anuntat ca va renunta la grila analogica, iar in grila digitala va scoate canalul Tezaur TV.
  • Compania de cablu NextGen a anuntat ca va elimina postul de televiziune Minimax HU HD in judetul Covasna.
  • Societatea de cablu DC Fiber Home din Suceava va introduce in grila digitala canalul Angelus TV.
  • Societatea Cable TV Sistem din judetul Dambovita si Societatea Clar TV din Campulung Muscel, Arges, vor elimina canalele AXN, AXN With, AXN Black si AXN Spine. Motivul pentru scoaterea acestor canale din grila digitala a celor doua societati consta in faptul ca contractul intre cele trei companii nu a fost prelungit.
  • Consiliul Suprem de Radio si Televiziune din Turcia a informat CNA-ul ca societatile de cablu interesate sa introduca 8 canale TV turcesti pentru comunitatea turca din Romania trebuie sa semneze un contract (Digi si platforma de streaming Voyo sunt interesate). Daca Digi va introduce cele 8 canale TV din Turcia in grila locala din Constanta (deoarece acolo avem cel mai mare numar de turci in comunitatea turca din Romania), atunci vor fi obligati sa introduca si alte 2 canale TV din lista must-carry, adica Rapsodia TV si Melos TV. In prezent, in grila Digi din judetul Constanta, sunt 212 canale TV digitale si 48 de canale analogice.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII