Crime in imobil – sezonul 3 Disney+
In acest material vom detalia un serial interesant ce a intrat de curand pe cea mai noua platforma de streaming lansata in Romania, Disney+.

Only Murders in the Building / Crime in imobil (2021) are episodul 3 al sezonului 2 disponibil din 5 iulie. Serialul Crime in imobil este un serial de comedie si crima, o productie Star Original disponibila pe Disney+.

Serialul spune povestea a trei persoane care locuiesc in aceeasi cladire si au o pasiune comuna, fac podcasturi in care vorbesc despre crime. Cei trei vecini pasionati de podcast sunt: Charles Haden Savage (Steve Martin), Olivar Putnam (Martin Short) si Mabel Mora (Selena Gomez). Totul se schimba pentru cei trei vecini in momentul in care in blocul lor are loc o crima. In acel moment, Savage, Oliver si Mabel vor face singuri investigatii despre crima din blocul lor si vor povesti in podcasturi tot ce au aflat din investigatii.

Dupa o perioada in care cei trei pornesc pe cont propriu invesigatia, ei vor decide sa isi uneasca fortele si sa descopere impreuna posibilul criminal din bloc.

Serialul Crime in imobil a avut premiera pe platforma de streaming Hulu in SUA in august 2021. In septembrie 2021, serialul a stabilit un record fiind cel mai urmarit serial de pe platforma mentionata.

Crime in imobil este facut de John Hoffman si Steve Martin si a fost filmat in New York. obtinand numeroase premii. Serialul are 2 sezoane cu un total de 20 de episoade (la momentul publicarii acestui articol, pe platforma Disney+ sunt disponibile 13 episoade) iar durata fiecarui episod este de 30 de minute. Pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8,1, fiind pe locul 6 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

Crime in imobil – sezonul 3 Disney+

Desi reprezentantii serialului nu au confirmat inca reinnoirea seriei cu sezonul 3, Selena Gomez a lasat de inteles in interviurile sale ca vom vedea si al treilea sezon al serialului, fapt destul de normal avand in vedere ca a generat atat interes foarte mare cat si critici pozitive. Nu exista inca informatii privind cand va fi lansat sezonul 3 insa e posibil sa vedem episoade noi in vara anului 2023.

Disney Plus s-a lansat in Romania pe 14 iunie. In tara noastra, pe langa platforma Disney Plus mai sunt disponibile si alte platforme internationale precum Netflix, HBO Max si Amazon Prime Video.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.