Posturile SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2 se vor lansa in Romania
Piata media din Romania se va imbogati cu inca doua televiziuni de filme, SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2. Aceste televiziuni vor fi oferite in sistemul pay TV asemanator pachetului Maxpak. Iata ce se stie pana in acest moment despre aceste 2 televiziuni.

Consiliul National al Audiovizualului a fost notificat saptamana trecuta de intentia celor de la Paramount Network de a lansa in Romania televiziunile SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2. Intentia reprezentantilor Paramount Network de a lansa doua televiziuni liniare de filme marca Sky a fost vehiculata inca din 2022 cand Paramount Network a anuntat lansarea platformei SkyShowTime pe piata Europeana.

Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est unde se vor lansa aceste 2 televiziuni. In Europa, SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2 mai emit doar in Spania prin operatorul de cablu Movistar+. Operatorul spaniol ofera doua tipuri de abonament in care sunt incluse Netflix, Disney+ si SkyShowTime: la 26 de euro pe luna si 31 euro pe luna.

Canalele SkyShowTime s-au lansat in Spania pe 15 ianuarie anul acesta. Tarile unde s-au lansat prima data cele 2 canale au fost Suedia, Danemarca, Finlanda si Norvegia. In aceste tari, cele 2 canale au inlocuit posturile Paramount+ Series si Paramount+ Movies. Canalele SkyShowtime nu vor difuza reclame.

Posturile SkyShowTime 1 si SkyShowTime 2 se vor lansa in Romania

SkyShowTime 1 va difuza filme si seriale de la Paramount Pictures, ShowTime si Peacock. SkyShowTime 2 va difuza filme si seriale de la: Universal Pictures, Paramount+ si Sky. Cele doua canale vor difuza filme si seriale TV preluate de pe platforma online SkyShowTime la scurt timp dupa ce productiile au premiera online.

Data lansare SkyShowtime 1 si SkyShowTime 2

Cele 2 canale au licenta luata in Suedia, ele vor avea subtitrare. Inca nu se stie oficial cand se vor lansa posturile si la ce operator vor intra. Sunt posibile 3 metode de lansare pentru cele 2 canale daca ne luam dupa felul in care s-au lansat in alte tari:

 • nu este exclus ca aceste canale sa fie lansate incepand cu 23 aprilie cand aplicatia SkyShowTime va lansa 2 tipuri de abonamente: Standard si Standard Plus; pachetul Standard va contine reclame si va costa 20 de lei, iar pachetul Standard Plus va costa 30 de lei
 • pot inlocui posturile Diva si Comedy Central, ca in cazul tarilor nordice
 • se pot lansa independent ca in cazul Spaniei

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

 1. În țările nordice au înlocuit canalele Paramount+ Movies și Paramount+ Series, care erau deja ppv și aveau cam același conținut, doar că împărțit altfel.

  De ce ar renunța la Comedy Central? Parcă n-aș crede! Iar Diva e deținut de o altă firmă, deși s-a tot vehiculat că va fi cumpărat de Paramount.

  Ei au anunțat lansarea pe piață la CNA a canalelor. Dacă era înlocuire, nu era nevoie de acord, știind că acele canale au deja acord de la CNA că să emită în RO. Eu zic că se vor lansa că posturi separate!

   • Da, legea audio-vizualului așa zice. Dar uite, de exemplu, cazul recent cu Arcadia și Prima Food&Travel, când peste noapte Prima F&T a înlocuit logoul Arcadia și gata avem un post nou, deși Prima Food&Travel a cerut și primit de la CNA licență pentru un canal TV nou, nu pentru modificarea denumirii unui canal existent. Și s-a întâmplat ceva? Absolut nimic… pentru că nimeni nu mai respectă nicio lege pentru că știe că nu sunt consecințe.

 2. Nu inteleg un lucru:

  Daca vor inlocui Diva cat si Comedy Central inseamna ca vor avea acelasi continut, absolut tot, si atunci de ce sa mai platesti separat pentru ele, in caz ca le vor face pachet precum la hbo cat si maxpack ???