Update Digi Online: Sectiune Play si alte optiuni disponibile
Ultimul update al aplicatiei Digi Online vine cu noutati, una noutatile aduse reprezinta sectiunea Play disponibila pe pagina principala a aplicatiei.

Sectiunea Play din aplicatia Digi Online reprezinta o biblioteca video online a postului Film Now. Momentan, sunt disponibile doar 3 filme in aceasta sectiune: Bal cu scandal, Fata buna si Panica pe wall street. Pentru a putea viziona aceste filme, este necesar sa avem activa optiunea Film Now. Daca nu avem aceasta optiune activa, primim mesajul de eroare: Continutul este disponibil doar prin autentificarea cu contul DigiOnline si activarea extraoptiunii FilmNow.

Continutul din sectiunea Play va fi disponibil dupa difuzarea acestuia pe Film Now.
Digi Play a fost un serviciu video la cerere integrat in platforma Digi Online, lansat in luna octombrie 2014, prin intermediul caruia utilizatorii aveau acces la o colectie de filme si seriale online, promisiunea celor de la Digi fiind sa imbunatateasca aceasta colectie cu productii cinema.

La lansare, acest serviciu avea pretul de 15 RON/luna. Ulterior, a fost lasat liber pentru toti clientii companiei RCS & RDS. Din ianuarie 2019, in urma ultimului update al platformei Digi Online, acest serviciu nu a mai fost disponibil.

Update Digi Online: Sectiune Play si alte optiuni disponibile
Meniul Play este disponibil atat pe web cat si pe aplicatia de mobil. Pe langa sectiunea Play, Digi a adus urmatoarele imbunatatiri aplicatiei Digi Online:

  • Buton disponibil in modul fullscreen pentru ghidul electronic al programelor (EPG);
  • Buton disponibil in modul fullscreen pentru afisarea listei de programe;
  • Buton disponibil pentru schimbarea aspectului: 4:3, 16:9 sau fullscreen;

Pe aplicatia Digi Online, putem asculta posturile radio cand aplicatia ruleaza in background cu ecranul oprit. Posturile disponibile pe Digi Online sunt: Digi FM, Pro FM, Chill FM si Dance FM.

Ultima versiune a aplicatiei Digi Online pe Android este 5.4.24. Aplicatia are peste 1.000.000 de descarcari si nota 3.6* din 18.206 recenzii.
Voi ce parere aveti despre ultimul update al aplicatiei Digi Online?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII