Eroare internet RCS & RDS – In scopul protejarii confidentialitatii informatiilor transmise prin intermediul retelei serviciul de acces internet poate fi folosit de catre beneficiar doar la adresa unde este instalat, locatii mentionate in contractele de furnizare a serviciilor incheiate intre beneficiari si RCS & RDS”

Astazi am incercat sa conectez mai multe calculatoare la serviciul de internet fix de la RCS – RDS (pe rand, nu pe toate in acelasi timp printr-un router) si am constatat ca apare eroarea „In scopul protejarii confidentialitatii informatiilor transmise prin intermediul retelei serviciul de acces internet poate fi folosit de catre beneficiar doar la adresa unde este instalat, locatii mentionate in contractele de furnizare a serviciilor incheiate intre beneficiari si RCS & RDS”.

Am incercat sa ma deconectez/reconectez de la iconita de conectare internetul fix de mai multe ori insa fara sa am succes.

Am sunat la RCS & RDS si se pare ca trebuie sa imi reseteze ei MAC-ul in baza de date pentru a ma putea conecta la un alt desktop / laptop. M-am reconectat la conexiunea de internet iar problema s-a rezolvat.

Inainte sa imi rezolve problema am fost intrebat daca folosesc datele de conectare (numele utilizatorului si parola) la o alta adresa, insemnand ca au aceasta masura de siguranta pentru a nu folosi aceleasi date de conectare la adrese multiple (desigur, nu simultan deoarece nu functioneaza, am incercat acum mai mult timp acest lucru si apare eroare de conectare 691).

In plus, mi s-a spus ca in cazul in care vreau sa schimb routerul in casa sau sa folosesc din nou un alt calculator, sa astept 5-10 minute dupa ce am introdus cablul de internet pentru a fi recunoscuta adresa MAC.

Daca aveti si voi alte probleme privind erori de conectare la internetul de la RDS, lasati-le intr-un comentariu pentru a ajuta si alte persoane cu aceleasi probleme.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.