Pradator de noapte / Tata fara numar – Warner TV
In a doua jumatate a lunii aprilie, postul de televiziune Warner TV va difuza cateva filme interesante. In acest material vom detalia aceste filme.

Nightcrawler / Pradator de noapte (2014) – 16 aprilie, ora 21. Filmul Pradator de noapte spune povestea unor jurnalisti care, in fiecare noapte, colinda orasul Los Angeles in cautare de senzational. Acesti jurnalisti sunt dotati cu tot ce trebuie pentru a surprinde orice tip de eveniment ce ar putea deveni o stire senzationala.

Pradatorii de noapte, asa cum sunt numiti acesti jurnalisti, sunt dotati cu masini puternice, aparate/camere video performante si altele. Ei filmeaza orice eveniment nocturn ce se petrece in Los Angeles ca mai apoi sa vanda materialul respectiv ziarelor.

Filmul Pradator de noapte este regizat de Dan Gilroy si are durata de o ora si 57 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,9, fiind nominalizat la un premiu Oscar.

Delivery Man / Tata fara numar (2013) – 23 aprilie, ora 17:35. David Wozniak (Vince Vaughn) este un barbat de varsta mijlocie ce are o viata linistita. In studentie, David a fost donator al unei clinici de fertilizare. Intr-o zi, David este instiintat ca este tatal a 533 de copii iar 142 de copii ii intenteaza un proces pentru a-i afla identitatea.

Speriat ca ar putea sa ii ceara pensie alimentara, parasit de sotia sa insarcinata si dator la mafioti, David va trece prin momente comice. Pentru a vedea cum va iesi la liman din aceste situatii dificile va trebui sa urmariti aceasta comedie.

Pradator de noapte / Tata fara numar – Warner TV

Filmul Tata fara numar a fost regizat de Ken Scott si a fost filmat in New York. Are durata de o ora si 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

The Changeling (1980) – 26 aprilie, ora 22:55. John Russell (George C. Scott) este profesor de muzica si compozitor. Intr-un accident auto, John ramane fara sotie si fiica lor. Devastat de durere, profesorul se muta in Seattle intr-un conac pentru a-si continua viata. La scurt timp de la mutarea sa, John aude zgomote ciudate in pod. Profesorul investigheaza si afla ca acel conac apartinea unei persoane care a fost ucisa. Spiritul acelei persoane ii cere ajutorul lui John pentru a face dreptate si a descoperi autorul crimei.

Filmul The Changeling are durata de o ora si 47 minute, a fost regizat de Peter Medak si a fost filmat in Washington. Pe IMDb a obtinut nota 7,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.