Fabrica de papusi: serie de epoca Epic Drama.
Postul de televiziune Epic Drama incepe noul an cu un serial extrem de interesant si captivant intitulat „The Doll Factory” sau „Fabrica de papusi” (2023). Acest material detaliaza mai multe aspecte ale acestui serial. „Fabrica de papusi” va fi inclus in grila de programe a postului Epic Drama incepand cu data de 8 ianuarie, de la ora 22. Serialul va ocupa locul lasat liber de serialul „Sisi,” care s-a incheiat pe 1 ianuarie. Fiecare episod al serialului „Fabrica de papusi” va fi difuzat in fiecare seara de luni.

Povestea urmareste viata lui Iris (Esme Creed Miles), o pictorita profesionista care traieste alaturi de sora sa geamana. Din nefericire, Iris se confrunta cu o perioada in care drepturile femeilor nu sunt recunoscute pe deplin, iar aspiratiile ei artistice sunt restranse. Ea se dedica picturii de papusi, iar destinul ii rezerva o viitor intunecat, atat pe plan artistic, cat si pe cel amoros.

In prima etapa, Iris il intalneste pe Silas (Eanna Hardwcke), un sofer de taxi neimplinit in cariera, visand sa devina celebru printr-o pasiune unica: impaierea animalelor. Dupa o perioada de relatie cu Silas, Iris se intalneste cu Louis (George Webster), un pictor asemanator ei. Ea simte ca Louis este barbatul care o va face fericita, insa pentru a fi cu el, Iris trebuie sa renunte la sora sa geamana. Louis spera, la randul sau, sa gaseasca muza perfecta care sa il faca celebru.

„Fabrica de papusi” este un serial produs de Paramount+ si a fost lansat in noiembrie 2023. Acesta cuprinde un sezon format din 6 episoade, fiecare avand o durata de o ora. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 5,7.

Fabrica de papusi: serie de epoca Epic Drama.
Epic Drama continua sa ofere telespectatorilor sai seriale interesante si captivante, cu tematica istorica si politista, precum „Detectivul Murdoch,” „Inspectorul George Gently,” „Miss Marple,” si altele. Surprizele postului Epic Drama pentru luna ianuarie nu se opresc aici, deoarece acesta va difuza cea mai noua ecranizare a unei povesti fascinante despre cea mai iubita detectiva si scriitoare din toate timpurile, Agatha Christie.

Postul de televiziune Epic Drama este parte a companiei Viasat World si detine licente tematice pentru seriale si filme de epoca. Acesta poate fi urmarit in grilele celor mai mari operatori de cablu, IPTV si DTH, precum Focus Sat, Orange Romania, Orange Comunication, Vodafone si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!De ce repetați la nesfîrșit serialele de pe canalul Epic drama? Le am învățat pe de rost! Păcat,admir f mult filmele difuzate de BBC si ITV! Sint atîtea seriale noi si bune produse de corporațiile respective! Încercați, va rog,sa diversificati,altfel riscati sa va pierdeți fanii !Mulțumesc anticipat!