Praf si tandari – sezonul 2 Netflix

Netflix a adaugat pe 30 noiembrie o noua serie de actiune din SUA care a ajuns rapid in topul celor mai vizionate seriale atat de pe Netflix cat si la nivel international. Praf si tandari (Obliterated) este acum cel mai vizionat serial Netflix iar in acest articol vom mentiona ce informatii avem despre sezonul 2.

Seria prezinta o echipa de elita a fortelor speciale care se ocupa de o amenintare majora in Las Vegas. Dupa ce sarbatoresc victoria cu o petrecere plina de bautura si droguri, echipa descopera ca bomba pe care au dezamorsat-o era falsa. Acum, echipa intoxicata trebuie sa treaca peste starea cauzata de excesurile din petrecere si peste problemele personale pentru a gasi bomba si pentru a salva lumea.

In Praf si tandari vedem actorii Shelley Hennig (Unfriended – 2014, Teen Wolf – 2011, Ouija – 2014, Cand ne-am cunoscut – 2018), Nick Zano (a interpretat rolul lui Nate Haywood in DC’s Legends of Tomorrow si Arrow), Terrence Terrell, Paola Lázaro (The Walking Dead – 2010), C. Thomas Howell (E.T. the Extra-Terrestrial – 1982), Kimi Rutledge, Alyson Gorske, Eugene Kim, Ivan G’Vera (Terminator Salvation – 2009, Casino Royale – 2006, Independence Day: Resurgence – 2016), Jason Mantzoukas (The Dictator – 2012, Brooklyn Nine-Nine – 2013) si altii.

Praf si tandari ocupa astazi primul loc in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix in Romania, fiind urmat de Chirurgul rau: dragoste pe muchie de cutit (locul 2) si O familie aproape normala (locul 3). Pe IMDb are indicele de popularitate 8, ceea ce demonstreaza interesul foarte mare aratat pentru acest serial pe plan international, si a obtinut nota 6.3 din peste 2.500 de recenzii.

Netflix nu a confirmat inca sezonul 2 pentru Praf si tandari insa luand in calcul interesul foarte mare pentru acest serial, sunt sanse semnificative sa vedem cel putin inca un sezon. Daca serialul va fi reinnoit, probabil vom vedea urmatoarele episoade la finalul lui 2024 sau la inceputul lui 2025. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii despre sezonul 2 sau despre anularea serialului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.